Tak jak mówiłem kompakta mam już ponad 7 lat i wypracował sporo zdjęć dla tego chciałbym coś lepszego z lustrzankami mam styczność bo znajomi posiadają i sam chciałbym się z tym zmierzyć nie dużym kosztem.
Tak jak mówiłem kompakta mam już ponad 7 lat i wypracował sporo zdjęć dla tego chciałbym coś lepszego z lustrzankami mam styczność bo znajomi posiadają i sam chciałbym się z tym zmierzyć nie dużym kosztem.
ja zaczynalem od 400d + kit
fajny zestaw, teraz mozna od razu zaczac od 500/550, jeszcze fajniejsze puchy za grosze
Nie mamy pańskiego płaszcza i co pan nam zrobi?
Cham się uprze i mu daj. No skąd ja wezmę, jak nie mam!
właśnie się do tego modelu przymierzam.
no to go kup
dla tego szukam czegoś wartego uwagi nie jestem w gorącej wodzie kąpany.
to nie tu, szukaj na allegro, olx
Jakbym tego nie wiedział![]()
podać ci adres czy dalej będziesz drążył temat ? który tak na prawdę końca nie ma bo olx lub allegro i inne tego typu ciągle oferują inne puszi inne szkła inne ceny tak czekając to się nie doczekaszkup popróbuj albo wypożycz od kogoś posprawdzaj co Ci bardziej leży wydasz tą kasę w znacznej mierze na wynajem ale jak sam napisałeś
inaczej pożycz od kogoś pochodź posprawdzaj , może okazać się że wcale tego nie szukasz o czym myśliszi podejmiesz decyzje by zainwestowac w cos innego
Eos 7d II + GRIP +100-400 IS II USM + 50 1.4 + 10-22 3.5, + 90 2.8 + 18-200 3.5 + 500 6.3 + 430EXIII-RT
a reszta to już dodatki
Zacietosc godna pochwaly. Za to moge ci zalatwic w pelni sprawny 18-55 , jak dobrze pojdzie to nawet z IS-em. Daj mi znac na priv ile chcesz za niego zaplacic i bedziesz mial sprawe z glowy.
Witam, trochę czasu minęło, budżet zwiększył się do 600 zł i zastanawiam się nad canonem 400/450D znalazłem kilka ofert jak według bardziej doświadczonych użytkowników wypadają podane aparaty?
Allegro oferta Canon 450D 18-55 II + DODATKI (6511095426) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Allegro oferta Canon 400D | 18-55 | Canon 80-200 USM | WAW GW (6515735046) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Allegro oferta Canon EOS 450D KIT 18-55mm zestaw Wawa!!!!!!!!!!!! (6502905264) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Allegro oferta LUSTRZANKA CANON EOS REBEL XS (6515889864) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.