Jestem ciekaw ilu posiadaczy 5d3 rzuci się na 5d4. Jak tak czytam dane, to do zwykłej fotografii przy aktualnej cenie zamiana kompletnie bez sensu. Chyba, że ktoś bardzo gadżety lubi
.
Jestem ciekaw ilu posiadaczy 5d3 rzuci się na 5d4. Jak tak czytam dane, to do zwykłej fotografii przy aktualnej cenie zamiana kompletnie bez sensu. Chyba, że ktoś bardzo gadżety lubi
.
Ostatnio edytowane przez Matsil ; 11-09-2016 o 23:18
R6, 5DIII, 24L, 35L, 50L, 85L, 135L, 16-35L, 24-70L, 70-200L, 100-400L, 580x2, 430 i inne graty
zmiana nie jest bezsensu, ja po przeanalizowaniu chętnie bym zamienił, ale moi klienci nie docenią tej zmiany, mk3 zaspokaja moje i ich potrzeby
Zamiana jest bez sensu, ale dokupienie juz takowy sens posiada:-)
Ludzie beda kupowac ten model niezaleznie od tego co sie tu pisze, aparat jest fajny i jest to nastepca wola roboczego. 5dmk3 przestana byc produkowane i alternatywy nie bedzie
@xxkomarxx Zgoda w 100%
@królewicz Jak będziesz miał na liczniku 250-300k zdjęć pewnie inaczej na to spojrzysz.
Miłego dniamoja www
Zdecydowanie będą, jak się tylko cena trochę ustabilizuje. To kolejny flagowy produkt marki i nikt chyba sobie nie wyobraża, że będzie inaczej. Ale cena początkowa mnie dość mocno zaskoczyła, bo w porównaniu do Marka III startuje ze sporo wyższego poziomu. Zapewne kurs dolara nie pomaga
.
R6, 5DIII, 24L, 35L, 50L, 85L, 135L, 16-35L, 24-70L, 70-200L, 100-400L, 580x2, 430 i inne graty
W USA start jest podobny jak u poprzednika. A u nas, no coz. Wiecej zarabiamy to nas stac :-)
Taka sama teoria jak ze Smolenskiem :-)
Panowie.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Panowie czyli wracamy do walut?![]()