Co jest zlego w starym locku? Uzywam all the time i nie mam z nim problemow. No chyba, ze chca taki jak w 60D.
Wlasnie doczytalem, ze cable relase port bedzie w miejscu napisu mark 3 - chyba do selfie...
Co jest zlego w starym locku? Uzywam all the time i nie mam z nim problemow. No chyba, ze chca taki jak w 60D.
Wlasnie doczytalem, ze cable relase port bedzie w miejscu napisu mark 3 - chyba do selfie...
Ostatnio edytowane przez zdebik ; 10-08-2016 o 08:59
myślę że to problemy z l-bracketami - muszą mieć dziurę na wtyczkę, wtyczka musi być kątowa, a i tak l-bracket trochę odstaje od korpusu, zawsze twierdziłem że wtyczka tego portu to wyjątkowo chory pomysł może przy okazji zmienią port (co prawda wężyki pójdą się ..... ale nie cierpię tej wtyczki) - ogólnie przesunięcie tego portu to może być niezły pomysł
Ostatnio edytowane przez jaś ; 10-08-2016 o 09:40
Jestem szumofobem
S50/1.4A. Mam ostrego kundla.
Używam Lee: BS, LS, Lee Landscape Polarizer 105mm, .6, .9 soft i hard, holder 2 sloty + pierścień
Jestem szumofobem
Używam Lee: BS, LS, Lee Landscape Polarizer 105mm, .6, .9 soft i hard, holder 2 sloty + pierścień
A mi się marzy wyzwalacz aktywowany głosem, prosta aplikacja rozpoznawania mowy, np. z androida i ustalamy sobie hasło, na które aparat wyzwala migawkę. Można np. ustalić kilka haseł: one shot, seryjne, szybka seria itp.
Ale zapewne to dopiero w 5D mk19...
może na początek zrobić tak żeby ta aplikacja co to po wi-fi ma działać działała normalnie - włączasz aplikację łączy się i można po prostu wyzwolić migawkę lub zablokować wyzwoloną żebym nie musiał trzymać palucha na ekranie telefonu przez 2 minuty (bez żadnych livewiew i innych popierdułek) tylko tyle i aż tyle - a tu wydaje się że to zadanie przekraczające wyobraźnię działu badań i rozwoju - co tu pisać o zaawansowanych funkcjach jak taka prosta jest poza zakresem
Ostatnio edytowane przez jaś ; 10-08-2016 o 12:22
Jestem szumofobem
I don't always shoot wide angle zooms, but when I do, I prefer the 16-35 f/4 IS.