Pokaż wyniki od 1 do 10 z 696

Wątek: Adobe Lightroom 5 i 6

Mieszany widok

Domyślnie Odp: Adobe Lightroom 5 i 6

Cytat Zamieszczone przez sfw Zobacz posta
    O czym Ty mówisz? Ciekawe, że unikają jak ognia systemu który pobił wszelkie ilości zainstalowanych kopii?
    Na nowych komputerach z preinstalowanym systemem lub u tych którzy nieświadomie toto zainstalowali
    Jakoś nie widzę szału by np wielkie korporacje jak np. banki zmieniały system z win7 na win10.
    Podobno ostatni hit aktualizacji do win10 to okienko z informacją czy chcesz zainstalować win10 a ty nie chcąc tego klikasz w prawy górny róg w x by zamknąć okno a tu zonk ... włączyłeś instalację tej usługi pt. windows10
    Może pracujesz w firmie wspierającej MS to by wiele tłumaczyło
    Ostatnio edytowane przez iza73 ; 29-07-2016 o 19:03

Domyślnie Odp: Adobe Lightroom 5 i 6

Cytat Zamieszczone przez iza73 Zobacz posta
    Podobno ostatni hit aktualizacji do win10 to okienko z informacją czy chcesz zainstalować win10 a ty nie chcąc tego klikasz w prawy górny róg w x by zamknąć okno a tu zonk ... włączyłeś instalację tej usługi pt. windows10
    Przepraszam, że się cofnę do tego, co powinno być usunięte z wątku Jak sama piszesz: PODOBNO. U mnie krzyżyk NA PEWNO działa prawidłowo, ponadto z mc temu na dole pojawiła się "zahaczka" do zaznaczenia, jeśli nie chcę mieć więcej pytań o możliwość aktualizacji. I też NA PEWNO działa, bo nie dostaję od tamtej pory tych monitów.
    Człowiek myślał, że jak kupi lustereczko, to będzie jak w bajce...A tu gniot za gniotem
    c600d; c 50/1.8; t 17-50/2.8->5Dc;50 1.4;70-210 3.5; 35 2.0 i inne...
    mój FB
    mój Flickr

Uprawnienia umieszczania postów