Bezprzewodowy głośniczek Monstercube Bomb speaker bluetooth 3.0 i mp3 z odgłosem zimorodka.Skutkuje
Potem spróbowałem z kukułką, przyleciały 2 ale wysoko na drzewach siadły. Więc działa
Ta czapla purpurowa też była zainteresowana i słuchała nagrania odgłosu czapli purpurowej.
To działa szczególnie w okresie godowym. Mam na zdjęciu pierwiosnka (taka świstunka), który bije się z moim telefonem, z którego leci głos pierwiosnka.
Tak, masz rację, z tego co wiem to skutkuje najbardziej wczesna wiosną w okresie godowym ptaków. Ja dopiero mam to tydzień , moja zabawa w ptaszarnię ma dopiero 3 miesiąc i pomału i czynię zakupy i wciskam w głowę teorię
A to o tej Świstunce to powinien przeczytać nasz kolega Irek007ugania się za tym ptaszorem
![]()
158 - to jest świetna fota z tym odbiciem![]()
Nie wypada tak w czyjejś galerii bruździć. Założyłem własną, żeby czasem móc podyskutować i tam są zdjęcia
http://www.canon-board.info/galerie-...acyjna-103027/
Pozwoliłem sobie przekopiować moją wypowiedź Leon007 , którą umieściłem w Twym wątku :
Fajnie że założyłeś taki wątek, choć naprawdę nie mam nic przeciwko gdy w moim wątku pojawia się czy to dodane przez kogoś zdjęcie w temacie poruszonym z kolegami, czy rozmowy między zaglądającymi do mego wątku. Ja przy okazji wyciągam wnioski z takich krótkich rozmów.Czasami nawet zastanawiam się czy nie dobrym rozwiązaniem naszych potrzeb byłby wewnętrzny komunikator.Może więcej ludzi by się zaczęło udzielać i przekazywać swą wiedzę .
He he ja na razie tylko te duże ptaszyska rozróżniamŁatwiej bo ich mniej i nawet dojrzali /zaawanswowani wiekiem
je dostrzegą nawet przez okulary
Ale uparłem się i czytam, oglądam galerie z ptaszorami i może wtukę w siebie ciut teorii
Ten rodzaj fotografii na tyle mną teraz zawładnął że pewnie kilka lat temu poświęcę. A czy zdjęcia będą poprawne technicznie i czy będę mógł dyskutować
to się zobaczy.Jak na razie jestem amatorem chłonnym wiedzy .
Lubię takie kadry, choć raczej są wymuszone perspektywą ich robienia.
Dzięki że zaglądasz i czasem pochwalisz a czasem skarciszo to właśnie chodzi
![]()
Tu jest interesująca pozycja z dwoma CDkami
Pakiet: Ptaki Polski. Tom 1-2 + CD - Kruszewicz Andrzej G. za 191,99 zł | Książki empik.com
Ciekawe, jak ptaki Polski przekładają się na ptaki Włoch?