Ostatnio edytowane przez RobertON ; 07-03-2016 o 21:09
Dziś policzyłem wszystkie zdjęcia kaczek/gęsi w całym Internecie. Mniejsza o liczby bezwzględne, nie będę Cię zanudzaćAle jest 95% tych siedzących/pływających i 5% w locie. Nie leń się - chyba dobrze pamiętam, że masz 7DII, więc sprzęt do takiej walki idealny. A zabawa przednia i efekt końcowy bardzo satysfakcjonujący. Sam byłem kiedyś uzależniony od pogoni za kaczkami w locie. Na szczęście znalazłem inne używki
Czekam na takie F-16, może byś na początek lądujące żeby było łatwiejWtedy mocno zwalniają, czasem jakby zawisając tuż nad wodą na moment, więc o czysty strzał dość łatwo. A przy okazji masz wspaniale wyeksponowane skrzydła...
Ostatnio edytowane przez Eberloth ; 07-03-2016 o 21:10
Sprzęt - dekielek z przyległościami.
Fumare humanum est!
Ostatnio edytowane przez RobertON ; 07-03-2016 o 21:17
Ale ja nie chciałem zniechęcić tylko zachęcić!Ustrzel fruwające, proszę...
Fumare humanum est!
Właśnie że kaczkiWyślę Ci coś za moment na PW.
--- Kolejny post ---
Taaa...
RobertON wykorzystali swój limit wiadomości, i nie mogą przyjąć żadnej nowej dopóki nie zwolnią trochę przestrzeni.
![]()
Fumare humanum est!
Żeby nie było kaczek, to próbowałem trafić czajkę na badylu, siedziała, aż tu nadleciało wronisko i przegoniło "moją" czajkę.
Ale jest coś w locie - mamy START i LĄDOWANIE
629) Czajka przegrała
628 fajne
629 - tu to się dzieje.podoba się
![]()
629 - lubię takie odbicia w wodzie, za Italy - dzieje się.
Jakbyś kiedyś miał okazję zrób z bliska taką kaczkę czernicę jak na 628 i spójrz jej w okoChyba moje ulubione ptasie oko.
Normalnie jest takie bursztynowe, faktycznie ładne.
--- Kolejny post ---
To miła niespodzianka z Twojej strony
630) Gile na wiśniach i wcinają młode pączki. To tutaj to ISO 6400 - aż mnie ten aparat zaskakuje.
Wiem, wiem, badyl przeszkadza. Jutro powtórzę, jak tylko go wytnę na drzewku.
631) Fajne są te ptaszki, ale wiśnióweczka także jest smaczna i zdrowaTo nieco mniej ISO 5000 i jest całkiem nieźle.
Ostatnio edytowane przez RobertON ; 11-03-2016 o 19:25