Pokaż wyniki od 1 do 10 z 331

Wątek: Pentax FF

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar zdebik
    Miasto
    Londyn

Domyślnie Odp: Pentax FF

I ile ich sprzedali? dziwie sie, ze jeszcze nie wycofali tego modelu.

Cytat Zamieszczone przez zdebik Zobacz posta
    I ile ich sprzedali? dziwie sie, ze jeszcze nie wycofali tego modelu.
    Nie wiem ile - szczerze ani mnie to grzeje ani ziebi jezeli nadal jest w sprzedazy to znaczy ze cos Canon sprzedaje
    Dlatego smieszy mnie hejtowanie jednej firmy za jakies szklo - a o drugiej (w ktorej sie siedzi) nic nie wspomniec - troche zalosne to...

Sample Image 5 -> Sample Image? PENTAX K-1 | RICOH IMAGING
    Ostatnio edytowane przez Lucas1981r ; 19-02-2016 o 17:23

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Cytat Zamieszczone przez Lucas1981r Zobacz posta
    Nie wiem ile - szczerze ani mnie to grzeje ani ziebi jezeli nadal jest w sprzedazy to znaczy ze cos Canon sprzedaje
    Dlatego smieszy mnie hejtowanie jednej firmy za jakies szklo - a o drugiej (w ktorej sie siedzi) nic nie wspomniec - troche zalosne to...
    Ach ci misjonarze . Jeśli już musisz nawracać tu na jedyniesłuszną markę to przynajmniej poczytaj pobieżnie to forum. Tylko tu można się dowiedzieć jak straszliwie mydlane słoje, nie nadające się nawet jako zatyczki do korpusu robi Canon. Przecież większość premier to tragedia i droga kicha .
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Pełne uzależnienie Awatar zdebik
    Miasto
    Londyn

Cytat Zamieszczone przez Lucas1981r Zobacz posta
    Na pelnej klatce spacerzoom z f5.6 na dlugim koncu to zwyczajny placek, niezaleznie kto go produkuje.

Ten Canona powstal dla ciemnej masy ktora kupila 6D i braklo kasy na szklo z duzym zoomem. Ale dla kogo zrobili tego Pentaxa?

Uprawnienia umieszczania postów