Pokaż wyniki od 1 do 10 z 48

Wątek: 700D vs 750D vs 60D

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar GalaktycznyMuczaczo
    Miasto
    London

Domyślnie Odp: 700D vs 750D vs 60D

niecale 2 koła czyli jezeli dostal puszke za 1,5k , gdzie najtansze puszki na allegro to własnie ta cena, a w dobrym stanie z niskim przebiegiem raczej zapomnij, dodatkowo szkło kotre moze kosztować jakies 500zł jezeli działa, wiec albo jedno albo drugie musi coś mieć nie tak bo kto by oddał od tak dobrze działąjacy pełnowartosciowy sprzęt poniżej minimum ? nawet te 100zł
    Masz pytania, nie chcesz zaśmiecać forum, pisz na priv chętnie ci pomogę.

Początki nałogu
    Miasto
    WN

Domyślnie Odp: 700D vs 750D vs 60D

Cytat Zamieszczone przez GalaktycznyMuczaczo Zobacz posta
    niecale 2 koła czyli jezeli dostal puszke za 1,5k , gdzie najtansze puszki na allegro to własnie ta cena, a w dobrym stanie z niskim przebiegiem raczej zapomnij, dodatkowo szkło kotre moze kosztować jakies 500zł jezeli działa, wiec albo jedno albo drugie musi coś mieć nie tak bo kto by oddał od tak dobrze działąjacy pełnowartosciowy sprzęt poniżej minimum ? nawet te 100zł
    Kupiłem 5D z pół roku temu, może dawniej, za 1570 zł. Przebiegu było chyba dwadzieścia kilka tysięcy. Po paru tygodniach sprzedałem go za tyle samo z przebiegiem tysiąc-dwa większym. Egzemplarz był idealny, po serwisie lustra na Żytniej. I ani ja nie kupiłem megaokazyjnie (inne też chodziły podobnie), ani nikt się o niego nie bił jak o okazję. Ergo, ta cena to żadne "wow" już.

Uprawnienia umieszczania postów