Pokaż wyniki od 1 do 10 z 73

Wątek: Nowy nie wie co kupić. Pomożecie?

Mieszany widok

Pełne uzależnienie

Domyślnie Odp: Nowy nie wie co kupić. Pomożecie?

Cytat Zamieszczone przez BLS19 Zobacz posta
    Jaś - co mają Twoje wywody do topicu czyli "aparat z obiektywem do kwoty 2600zl"?
    Co ma wspólnego 5D z Nikonem D3300?
    to samo co 6D z pentaksem K50 w twoim wywodzie i to aparat i to aparat

ja w swoim canonie mam na pleśniakach pomiar światła, potwierdzenie i focus peaking (akurat nie używam bo wolę duże powiększenie) ale jakie to ma znaczenie ja pleśniaka użyję raz na ruski rok.

100% kadru w kadrze to istotna cecha korpusu, nawet dla początkującego - ale gazetki i internety o tym nie piszą w porównaniach bo wyszłoby że te ich poradniki o kontroli brzegu kadru można o kant .... - jakie brzegi kadru jak w wizjerze brzegu nie widzisz bo aparat pokazuje 95% kadru

MZ nie doradzimy początkującemu - niech rzuca monetą orzeł canon reszka nikon, zastanowi się jaki chce obiektyw i za resztę kupi korpus - będzie dobrze albo nie będzie wszystko inne już zostało powiedziane no może jeszcze nikt nie napisał kup kompakta lub bezlusterkowca, ja mam jedną zasadę jeśli nie wiesz co kupić to znaczy ze nie potrzebujesz tego co chcesz kupić
    Ostatnio edytowane przez jaś ; 10-10-2015 o 10:36
    Jestem szumofobem
    S50/1.4A. Mam ostrego kundla.
    Używam Lee: BS, LS, Lee Landscape Polarizer 105mm, .6, .9 soft i hard, holder 2 sloty + pierścień

Pełne uzależnienie Awatar pan.kolega

Domyślnie Odp: Nowy nie wie co kupić. Pomożecie?

Cytat Zamieszczone przez jaś Zobacz posta
    MZ nie doradzimy początkującemu - niech rzuca monetą orzeł canon reszka nikon,
    Dobra rada, ale nie zapominajmy o Pentaksie - jak moneta stanie na boku - Pentax - i będzie sprawiedliwie.
    I don't always shoot wide angle zooms, but when I do, I prefer the 16-35 f/4 IS.

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów