U mnie na 580exII te działa. Błyskanie wyłączamy w następujący sposób: menu--> external speedlight control --> Flash firing: disabled
Żeby to było wygodne najlepiej wyciągnąć sobie zakładkę external speedlight controldo ulubionych - czyli zakładka z gwiazdką.
W razie czego tu link jak to niej więcej wygląda How to Control the External Speedlite on Your Canon EOS 6D - For Dummies
Ostatnio edytowane przez jinks ; 12-02-2015 o 01:44
Miłego dniamoja www
Dzięki za opinię.
No dobra, czyli info od producenta jest nierzetelne, tego się spodziewałemChyba mimo wszystko zamówię przez internet wersję do 5 kg i przetestuję z 6D + C24-105, a jak się nie spodoba to odeślę w ciągu kilku dni i co najwyżej stracę koszty przesyłki.
Równie słabą alternatywą jest branie taniego/marketowego statywu, którego nie szkoda wyrzucać do kosza podczas kontroli bagażu podręcznego.
W końcu Canon zaktualizował soft dla Androida ze mozna z 6D przesyłać przez wbudowane WiFi pliki pełnej wielkości.
Witam,
od tygodnia zauważyłem (a raczej usłyszałem) że przy włączaniu i wyłączaniu aparatu słychać piski - dosyć głośne - czy u kogoś wystąpił taki problem?
Pozdrawiam
Les
Bo nie wiem czy wysyłać do serwisu
Chyba dziś postanowiłeś na giełdę zapracować
Sprzęt - dekielek z przyległościami.
Fumare humanum est!
No na tapatalku jade w dol i w dol i w dol i kazdy watek zakonczony jego postem lol
SONY