Pokaż wyniki od 1 do 10 z 52

Wątek: Obiektywy w podróż Tajlandia

Mieszany widok

Dopiero zaczyna

Domyślnie Odp: Obiektywy w podróż Tajlandia

Cytat Zamieszczone przez namoamo Zobacz posta
    Ogniskowa uzależniona od pogody i od rejonu na mapie no co za totalna bzdura :/

Tu wymiękłem, nie masz problemu z koncepcją/pomyslem na zdjęcia a nie wiesz jakie szkła zabrać?

Z takim podejściem to bierz wszystkie szkła i jeszcze fisha dokup, no przeciez jedziesz do Tajlandii.
    widzę że użytkownik namoamo ciężko myśli, lub jest zwyczajnie zakompleksiony.
    podstawową z wielu różnic pomiędzy Tajlandią a Myślenicami jest taka - że jadąc do Myślenic mogę do samochodu na upartego oprócz blend nawet softboxy zabrać,
    a jak coś nie wyjdzie pojechać jeszcze raz za tydzień. Wrzucę fotki po powrocie i niech kolega namo...coś tam .. pyknie podobne w Myślenicach.
    Ludzie - przecież ja nie napisałem tego tematu żeby szpanować że jadę do Tajlandii - zresztą no i po co ?
    po raz kolejny proszę - ludzi nie mających nic do powiedzenia o nierozdziawianie się.

16-35 4.0 - testuje od wczoraj i od razu widzę że trzeba podbijać światło żeby niwelować winetę,
    na razie tylko w pomieszczeniach - na zewnątrz nie widzę słońca, jutro może podjadę do Myślenic - to coś więcej się dowiem o tym szkle

Pełne uzależnienie Awatar marfot
    Miasto
    Zgorzelec

Cytat Zamieszczone przez mark3 Zobacz posta
    16-35 4.0 - testuje od wczoraj
    My tu sobie gagu gadu a założyciel wątku skompletował w międzyczasie idealny zestaw na tę podróż:
    C16-35/4L IS, C28, C70-200/4L IS
    Jeżeli tym zestawem nie zrobi fajnych zdjęć to należy mu się "ostrzeżenie o niepełnej przydatności do zawodu"...
    https://500px.com/p/m_kowalczyk?view=galleries
    EOS R5, RF 14-35/4L, RF 24-105/4L, RF 70-200/4L, RF100-500L, C35/2 IS, C70-300L IS, M6II, M11-22, M22, M32, S56/1.4, M55-200

Pełne uzależnienie

Cytat Zamieszczone przez marfot Zobacz posta
    My tu sobie gagu gadu a założyciel wątku skompletował w międzyczasie idealny zestaw na tę podróż:
    C16-35/4L IS, C28, C70-200/4L IS
    Jeżeli tym zestawem nie zrobi fajnych zdjęć to należy mu się "ostrzeżenie o niepełnej przydatności do zawodu"...
    to nie o to chodzi co pytajacy wybierze , bo to wszystko jedno ;-))).
    cokolwiek wezmie tym zrobi zdjecia , a zawsze jakies zdjecia zrobi tym co ma i jakis zdjec nie zrobi tym czego nie ma , bo zawsze czegos brakuje , gdyz nie ma sie wszystkiego.

chodzi o to zeby sobie pogadac w jesienny dzionek. ;-))

Początki nałogu Awatar BartasPL
    Miasto
    mazowieckie

Cytat Zamieszczone przez Bechamot Zobacz posta
    zawsze czegos brakuje , gdyz nie ma sie wszystkiego.
    Wszyscy nie mogą mieć wszystkiego bo wszystkich jest tak wielu a wszystkiego tam mało

Nawet mając przy sobie wszystkie szkła jakich potrzebujemy wystąpi inny problem:
    a) jak to unieść,
    b) dlaczego mam akurat przypięte do puszki nieodpowiednie szkło?

Uprawnienia umieszczania postów