Strona 3 z 6 PierwszyPierwszy 12345 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 53

Wątek: [faraon20] - mix fotograficzny - pierwsze fotki z pełnej klatki

Bywalec Awatar niki68
    Miasto
    Łuków

Domyślnie Odp: [faraon20] - mix fotograficzny - pierwsze fotki z pełnej klatki

Cytat Zamieszczone przez zysk Zobacz posta
    4
    Kiedy to ludzie zrozumieja, że sprzedawanie życia prywatnego nie ma związku z fotografowaniem ?
    W tym przypadku przez rodzicielskie jakiestam ambicje pokazania potomka w infantylnej ,dziecinnej sytuacji.
    Punkt z regulaminu zamieszczania zdjęć w Galerii Użytkowników.
    Zdjęcia muszą być starannie wybrane i przygotowane do prezentacji w internecie. Na forum "Galerie użytkowników" można publikować efekty pierwszych prób wykonywania zdjęć nowym sprzętem, zdjęcia towarzyskie ze zlotów itp.

Ja się bardzo nie znam ale może należałoby stworzyć nową Galerię dla Artystów

2banan
    Guest

5 przepalona sporo, robione było z lampą ?
    6 wydaje mi się że jak modelka nie patrzyła by prosto na ciebie całkiem inaczej była by odbierana (może) tak odbieram fotki jak modelka patrzy w obiektyw jeszcze z takim uśmiechem to do szuflady
    no i sporo niepotrzebnego tła szczególnie z lewej ten chyba budynek czy ogrodzenie, jak robisz portret staraj się ograniczyć tło do minimum

Coś już napisał
    Miasto
    Starachowice

Obie fotki bez lampy. Liczę że z kolejnymi fotkami będzie coraz lepiej

2banan
    Guest

jak pod słonce to tylko z lampą ,inaczej szału niema, jak będziesz miał okazje popróbuj i zobaczysz że będzie lepiej

Coś już napisał
    Miasto
    Starachowice

Jak będę miał to spróbuję ... ale nie okazję tylko lampę
    Wiem że pod słońce lepiej bo na starym systemie tak robiłem, ale że w 5d lampy wbudowanej brak po prostu nie było czym dobłysnąć a niestety blendy w kieszeni na wycieczki nie noszę. Te dwie fotki taki luz spontan, myślę że kolejne będą lepsze jak ogarnę jakaś porządną sesje z prawdziwego zdarzenia.

2banan
    Guest

jak nie lampą to wyobraźnią heheh 2wa kroki w bok i niema słońca na środku ale ja sam wiem że wiele widać w domu dopiero a nie podczas robienia zdjęć, i to jest tak zwane doświadczenie
    ponoć przychodzi z czasem (którego ja wiecznie nie mam ) i wtedy wiesz czy na takie zdjęcie warto aparat wyciągać. A teraz pstrykamy kiedy możemy i co możemy

Dopiero zaczyna
    Miasto
    CZŁUCHÓW

Podoba mi się 4 ma pewien charakter - ta konewka i ten malec- może sytuacja do przemyślenia. Sądzę , że 5 byłoby lepiej z lampą, ale moim zdaniem powinieneś poćwiczyć również zmieniając w ustawieniach aparatu pomiar światła- spróbować można z punktowym
    Trochę tam w plecaku.

Coś już napisał
    Miasto
    Starachowice

2banan
    Guest

7. za portret plus, ładne kolory jak dla mnie ok

Początki nałogu
    Miasto
    022

no i jest progres
    Szkoda tej bluzki, która przez swoje kolory strasznie pcha się na pierwszy plan i dziwnego pochylenia głowy. A może tylko się czepiam?

Strona 3 z 6 PierwszyPierwszy 12345 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów