Cytat Zamieszczone przez budowlaniec Zobacz posta
1. Cała ciemna fasada jak dla mnie nie jest ciekawa.
2 Najlepsze ze wszystkich, ale ciekawe czy później/wcześniej słońce już nie rzucalo cienia drzew na budynek a wciąż padało pod nie dużym kątem
3.Ciemno, dużo przypadkowych ludzi i rzeczy. Kąt pod jakim było robione zdjęcie zbyt duży.
4. Fajniej by wyglądało jakby konia wyciągnąć z cienia żeby nabrał bieli.
5. Zbyt centralnie. Z lewej strony przydało by się coś do dowietlenia twarzy. Blenda czy jaka kolwiek inna płaszczyzna odbijająca jak kartka papieru.
Przeglądałem to przez komórkę i niestety zgubiłem jedno zdjęcie więc zmieni się kolejność, najmocniej przepraszam
1. Cała ciemna fasada jak dla mnie nie jest ciekawa.
2 Najlepsze ze wszystkich, ale ciekawe czy później/wcześniej słońce już nie rzucalo cienia drzew na budynek a wciąż padało pod nie dużym kątem
3.Ciemno, dużo przypadkowych ludzi i rzeczy. Kąt pod jakim było robione zdjęcie zbyt duży.
4. Fajniej by wyglądało jakby konia wyciągnąć z cienia żeby nabrał bieli.
5. Całkiem fajnie. Wolałbym jednak w kolorze ponieważ czarna plama między uszami odciąga uwagę.
6. Zbyt centralnie. Z lewej strony przydało by się coś do doświetlenia twarzy. Blenda czy jakakolwiek inna płaszczyzna odbijająca jak kartka papieru.

Ćwiczyć i się nie przejmować, też jestem początkujący więc moje rady możesz przyjmować bardzo luźno