Strona 2 z 11 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 108

Wątek: [Monika_Mieszkowicz]Początek

Pełne uzależnienie Awatar zdebik
    Miasto
    Londyn

Domyślnie Odp: [Monika_Mieszkowicz]Początek

2 super

Monika_Mieszkowicz
    Guest

Domyślnie

Nie wystraszyła tylko nie miała czasu wchodzić na forum a poza tym byłam na wycieczce szkolnej i z dostępem do internetu był pewien problem.
    A co do krytyki to ona mi nie przeszkadza. Piszcie co myślicie, ja nie będę miała wam niczego za złe. Ja dopiero zaczynam I wiem ze moje zdjęcia są kiepskie, ale od czegoś trzeba zacząć. Dlatego zarejestrowałam się na forum żeby się czegoś dowiedzieć w teorii i wykorzystać to w praktyce.
    Ostatnio edytowane przez Monika_Mieszkowicz ; 05-10-2014 o 21:59

Monika_Mieszkowicz
    Guest

Cytat Zamieszczone przez słowiczek Zobacz posta
    Z tą gruboskórnością bym nie przesadzał. Trafiają tu osoby bez większego doświadczenia w fotografii, które jednak chcą się rozwijać. Piszę o osobach, dla których lustrzanka była świadomym wyborem, a nie o konsumentach, którzy kupują, bo mają kasę na lepszy czy gorszy sprzęt w nadziei, że ich zdjęcia zyskają na jakości, będą ciekawsze, itp. Niejako słowo " galeria" zobowiązuje do umieszczania zdjęć spełniających pewne kryteria zarówno stylowe jak i techniczne, więc niektórzy faktycznie powinni poczytać, potrenować i wstawić zdjęcia do oceny i gdy produkcja nadaje się do prezentacji, niech zakładają galerię. Niestety w każdym hobby trafiają się ludzie z zapałkami i kupką siana.
    A co do Twojej wypowiedzi to jako amator nie znalazłam innego podfora gdzie mogłabym umieścić swoje początkowe zdjęcia. Swoją lustrzankę I pierwszy obiektyw kupiłam za swoje zarobione pieniądze, więc taki komentarz o kasiastych rodzicach był trochę nie na miejscu. Ale nie będę oceniać.

Monika_Mieszkowicz
    Guest

A teraz dodam parę fotek które udało mi się zrobić podczas wyjazdu i parę z wakacji. Oglądajcie i komentujcie. Bądźcie krytyczni, mnie to nie boli.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

Uzależniony Awatar italy

Monika, ważne że masz odwagę i chcesz pokazać swoje fotografie.Jedni Ci tu dowalą ostro, inni mniej,ale uwierz mi wyjdzie Ci to na dobre pozdrawiam i trzymam kciuki

Monika_Mieszkowicz
    Guest

Cytat Zamieszczone przez italy Zobacz posta
    Monika, ważne że masz odwagę i chcesz pokazać swoje fotografie.Jedni Ci tu dowalą ostro, inni mniej,ale uwierz mi wyjdzie Ci to na dobre pozdrawiam i trzymam kciuki
    Ale ja to wszystko jak najbardziej rozumiem. Tylko miałam nadzieję, że co niektórzy widząc pierwsze dwa zdania na początku postu trochę inaczej będą patrzeć na to wszystko

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

!Dla wyjaśnienia!

Cytat Zamieszczone przez Monika_Mieszkowicz Zobacz posta
    A co do Twojej wypowiedzi to jako amator nie znalazłam innego podfora gdzie mogłabym umieścić swoje początkowe zdjęcia. Swoją lustrzankę I pierwszy obiektyw kupiłam za swoje zarobione pieniądze, więc taki komentarz o kasiastych rodzicach był trochę nie na miejscu. Ale nie będę oceniać.
    Nie ma żadnych zasad dotyczących stopnia zaawansowania /że tak to nazwę/ zdjęć tu zamieszczanych. Galerie są zarówno dla tych co chcą się uczyć jak i dla tych co chcą prezentować swój dorobek więc komentarz kolegi jest zupełnie nie na miejscu.
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Uzależniony Awatar italy

Ja już widzę dużżżżą różnicę
    5. szkoda ze nogi uciętę
    6. może kadr ciut bliżej
    7.podoba mi się zdjęcie jedynie za jasno od strony lewego ucha
    8. paprochy do usunięcia i wyczyszczenie matrycy
    9.żeby to morze miało poziom
    10.wszystkie wady obiektywu wyszły gdy pod słońce, i znów linia wody ucieka w lewo, wywaliłbym to słonce

Monika_Mieszkowicz
    Guest

Cytat Zamieszczone przez italy Zobacz posta
    Ja już widzę dużżżżą różnicę
    5. szkoda ze nogi uciętę
    6. może kadr ciut bliżej
    7.podoba mi się zdjęcie jedynie za jasno od strony lewego ucha
    8. paprochy do usunięcia i wyczyszczenie matrycy
    9.żeby to morze miało poziom
    10.wszystkie wady obiektywu wyszły gdy pod słońce, i znów linia wody ucieka w lewo, wywaliłbym to słonce
    Zdjęcie czy może dziewczyna na zdjęciu?

Uzależniony Awatar słowiczek
    Miasto
    T.M.

Cytat Zamieszczone przez Monika_Mieszkowicz Zobacz posta
    Zupełnie nie o to mi chodziło w tym komentarzu. Źle oceniłaś treść. Po prostu są tacy ludzie i tyle, natomiast nie odnosiło się to bezpośrednio do ciebie. Natomiast tylko ty wiesz, czego chcesz od fotografii, jeżeli to - jak pisałem - świadomy wybór, to trafiłaś na jedno z najbardziej twórczych i czasem wkurzających hobby, pozdrawiam

Strona 2 z 11 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów