2 super
2 super
Nie wystraszyła tylko nie miała czasu wchodzić na forum a poza tym byłam na wycieczce szkolnej i z dostępem do internetu był pewien problem.
A co do krytyki to ona mi nie przeszkadza. Piszcie co myślicie, ja nie będę miała wam niczego za złe. Ja dopiero zaczynam I wiem ze moje zdjęcia są kiepskie, ale od czegoś trzeba zacząć. Dlatego zarejestrowałam się na forum żeby się czegoś dowiedzieć w teorii i wykorzystać to w praktyce.
Ostatnio edytowane przez Monika_Mieszkowicz ; 05-10-2014 o 21:59
A co do Twojej wypowiedzi to jako amator nie znalazłam innego podfora gdzie mogłabym umieścić swoje początkowe zdjęcia. Swoją lustrzankę I pierwszy obiektyw kupiłam za swoje zarobione pieniądze, więc taki komentarz o kasiastych rodzicach był trochę nie na miejscu. Ale nie będę oceniać.
Monika, ważne że masz odwagę i chcesz pokazać swoje fotografie.Jedni Ci tu dowalą ostro, inni mniej,ale uwierz mi wyjdzie Ci to na dobrepozdrawiam i trzymam kciuki
![]()
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Ja już widzę dużżżżą różnicę![]()
5. szkoda ze nogi uciętę
6. może kadr ciut bliżej
7.podoba mi sięzdjęcie
jedynie za jasno od strony lewego ucha
8. paprochy do usunięcia i wyczyszczenie matrycy
9.żeby to morze miało poziom
10.wszystkie wady obiektywu wyszły gdy pod słońce, i znów linia wody ucieka w lewo, wywaliłbym to słonce
Zupełnie nie o to mi chodziło w tym komentarzu. Źle oceniłaś treść. Po prostu są tacy ludzie i tyle, natomiast nie odnosiło się to bezpośrednio do ciebie. Natomiast tylko ty wiesz, czego chcesz od fotografii, jeżeli to - jak pisałem - świadomy wybór, to trafiłaś na jedno z najbardziej twórczych i czasem wkurzających hobby, pozdrawiam![]()