Strona 387 z 495 PierwszyPierwszy ... 287337377385386387388389397437487 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 3 861 do 3 870 z 4950

Wątek: Canon 6D - teraz juz naprawde oficjalnie

Pełne uzależnienie Awatar pan.kolega

Domyślnie Odp: Canon 6D - teraz juz naprawde oficjalnie

Cytat Zamieszczone przez Groenendael Zobacz posta
    Panowie duzo technicznych Tak i Nie a gdzie ta fotografia. Dla tych, ktorzy nie wierza w mozliwosci 6D i dla tych ktorzy wierza, ale nie az tak bardzo . Jak dla mnie mistrzostwo swiata ... Ivan Lee / 500px
    Kogoś, kto ma dostęp do tzw. Internetu i gały i mimo to jeszcze z jakiegoś powodu nie wierzy, że 6d można zrobić podobne albo lepsze obrazki niż czymkolwiek innym w tym formacie, to już obecnie czas spisać na straty. Zwłaszcza w warunkach studyjnych czy kontrolowanych.

Podyskutować można jeszcze o zawartości magnezu w obudowie i ilości punktów AF, ale odkrywanie jakości obrazu to teraz naprawdę bicie konia, który zdechł był już jakiś czas temu.
    I don't always shoot wide angle zooms, but when I do, I prefer the 16-35 f/4 IS.

Dopiero zaczyna
    Miasto
    New York

No tak. Wszystko co mozna bylo zobaczyc, zobaczylismy i wszystko co mozna bylo zrobic ta pucha zostalo zrobione. Reszta to powielanie, kopiowanie i nie warte zobaczenia ... bo juz bylo. Ale to juz bylo ... Ja osobiscie nie mialem kontaktu z ta pucha i jako uzytkownik wysluzonego 5DMkIII jestem pod wrazeniem. Ze wzgledu na to, ze nie ujmuje w moim mniemaniu tej puszce cena o 1000 $ nizsza od wyzej wymienionego, dokonalem zakupu, bo poniewaz. Stad moja wczesniejsza wypowiedz. Pozdrawiam "dziadkow" 6D. Ja jestem niemowlakiem.
    Ostatnio edytowane przez Groenendael ; 10-08-2014 o 20:06
    Canon 6D zagripowany, Canon 5D Mk III zagripowany
    C EF135 mm f/2L USM, C EF85 mm f/1.2L II USM, C EF50 mm f/1.2L USM, C EF70-200 mm f/2.8L IS II USM, C EF 16-35 mm f/2.8L USM
    Speedlite Transmitter ST-E3-RT, Speedlite 600EX-RT x 2

Pełne uzależnienie Awatar jinks
    Miasto
    Kielce

Czy w 6d po wybraniu jednego z bocznych punktów AF można szybko 1 kliknięciem powrócić do centralnego tak jak np. W 5dmk2 wciskając joystick? i podobnie w trybie LV czy można jakos wysrodkowac ramkę ostrzenia?
    Miłego dnia
    moja www

Coś już napisał
    Miasto
    Tczew

Ja na przykład mam ustawione tak, że muszę kliknąć dwa razy: najpierw przycisk wyboru punktu ostrości, a potem set, czyli środkowy w joystick'u.

Pełne uzależnienie Awatar jinks
    Miasto
    Kielce

Cytat Zamieszczone przez Grabus Zobacz posta
    Ja na przykład mam ustawione tak, że muszę kliknąć dwa razy: najpierw przycisk wyboru punktu ostrości, a potem set, czyli środkowy w joystick'u.
    Mam podobnie, ale z joystickiem robiło sie to dużo szybciej. Nawet nie chodzi o te 2 kliki tylko ciężko to wciskać bez odrywania wzroku od wizjera. No i w LV nie wiem w ogole jak to zrobić. Może ktoś ma patent?
    Miłego dnia
    moja www

Coś już napisał Awatar qbar

Takie pytanie do ludzi, którzy dostali Lightrooma w zestawie z 6d. Czy jest możliwość zainstalowania go na drugim kompie? Ostatnio sprawiłem sobie laptopa i fajnie byłoby go tam również wykorzystać. Dzięki z góry.

Uzależniony Awatar RTSiak

Żeby nie zaśmiecać tematu o 7dII gdzie wiele pisze się o AF 6d zapytam tutaj - o co chodzi z tym narzekaniem na AF 6d ? Jakieś problemy z nim są czy jak ?

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Podejrzewam że chodzi o to że w puszce za 6 kzł niektórzy oczekiwaliby AF przynajmniej ze wszystkimi krzyżowymi, że o luksusie w postaci ich większej ilości nie wspomnę.
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Coś już napisał
    Miasto
    Tczew

Problem z AF 6D mają pewnie ci, którzy nie mają w ogóle 6D, bo na papierze wygląda mizernie.

Bywalec Awatar Jasper

Cóż... podobno jesteśmy narodem, który lubi narzekać....

Strona 387 z 495 PierwszyPierwszy ... 287337377385386387388389397437487 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów