FF to cos wspanialego o ile ma sie szkla jasne.
FF to cos wspanialego o ile ma sie szkla jasne.
rozumiem, że nikt, kto ma FF nie używa np. C 70-200/4L (bo ciemne)
Używałem, bardzo fajne poręczne i ostre szkło, szybkie i dające fajny obrazek![]()
Skupiam się na zdjęciach a nie na tym czym fotografuję.
do FF można kupić dobre, jasne i niedrogie szkła: C28/1.8, C50/1.4, C85/1.8 (uzywki ok.1100-1400zł) z dłuższych 135L/2.0 (używki ok. 3000zł). Do koncertów myślę, że świetne.
Swoją drogą 60d to fajny sprzęt i gdybym musiał zostać przy cropie na dzień dzisiejszy kupiłbym to body. Na szczęście we wtorek przyjedzie do mnie 6DJeśli bierzesz pod uwagę akurat to FF to lepiej się spiesz bo na rynku zostały ostatnie sztuki z pakietem adobe w dobrej cenie (LR5+premiere elements). Można sobie zostawić albo jesli już masz sprzedać za ok. 300zł.
Ostatnio edytowane przez jinks ; 09-08-2014 o 11:58
Miłego dniamoja www
https://www.youtube.com/watch?v=PHYidejT3KY
Polecamtak na dzień dobry
Masz pytania, nie chcesz zaśmiecać forum, pisz na priv chętnie ci pomogę.
Hmm to spora różnica w iso..to wg mojej subiektywnej oceny ISO 1600 w 6d szumi taki jak 400 w 60d
Kiedyś miałem compact Fujji , później compact Canona, następnie C550d..... i czekam/zbieram na FF
I jak patrzę na zdjęcia to nie ma porównania, wiem że lepszy aparat nie zrobi lepszego fotografa ale jakoś zdjęć robionych nawet przez laika zwłaszcza w trudnych warunkach jest
wyraźna... cena to już inny temat....
Panowie. Wiadomo od dawna i nir ma sie co oszukiwać ze jest inaczej. Rozmiar ma znaczenie!
Masz pytania, nie chcesz zaśmiecać forum, pisz na priv chętnie ci pomogę.
e tam.... po co sobie zycie utrudniać... choć z drugiej strony jak sie ma juz ten mały obrazek to zaczyna sie marzyć sredni format...