Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 40

Wątek: Uzupelnienie zestawu.

Uzależniony Awatar słowiczek
    Miasto
    T.M.

Domyślnie Odp: Uzupelnienie zestawu.

Cytat Zamieszczone przez sston Zobacz posta
    witajcie...im wiecej wiem...tym dalej jestem od decyzji....przerobilem wiele sprzetow...a jednak nadal decyzji do konca brak.....fotografia moja jest juz na jakims wcale nie najnizszym poziomie.....i wiec co chce robic....ale nie do konca wiwm w co zainwestowac....sprawa wyglada tak.....mam prace.....mam pasje...mam czas na jej rozwijanie.....w torbie 5d mark1,50d,35/2,0 orqz 50/1,8 mark1...z metalowym mocowaniem....daje sobie 3-4lata na nauke warsztatu foto...portret,slub...i teraz moje pytanie....uzupelic zestawik na cos szerokiego ppd cropa w stylu 10-18...10-22.....czy tez w zoomka...70-200...niestety tylko f4.....co wiekszosc z Was by zrobila???bardziej doswiadczonych...dodam tylko ze nie sprzedam aparatow...chce miec oba przy sobie...kazdy daje cos od siebie z nich..wspaniale sie uzupelniaja...zreszta...sami wiecie jak jest.
    Większość postów pisałem na telefonie i nie miałem problemu z poprawnością ortograficzną czy interpunkcyjną ( polityczną? O POprawności politycznej na forum nie PISzemy ). Kup 70-200, znajdziesz dla niego zastosowanie dla posiadanych korpusów mając na uwadze temat fotografowania. Pozdrawiam.

Bywalec

i teraz moje pytanie....uzupelic zestawik na cos szerokiego ppd cropa w stylu 10-18...10-22.....czy tez w zoomka...70-200
    Myślę, że 50mm będzie najlepsze.
    Przy okazji... pozdrowienia do więzienia.

Cytat Zamieszczone przez Merde Zobacz posta
    Kolega becekpl zaraportował, po czym poirytowany brakiem reakcji przez caaałą godzinę musiał dać upust swojej frustracji.
    A że nie był to pierwszy przypadek, dałem mu odpocząć trzy dni od forum.
    Należało się od dawna pewnie załamany siedzi koncie XD

Dopiero zaczyna

Dzieki za rady.Szerokie szklo ciekawi mnie.nigdy nie mialem 10mm.A zamierzam skupic sie nie tylko na slubach.To dopiero temat za kilka lat.Posiadane 35mm daje dosc szeroki kadr pod ff.tylko czy wystarczajaco szeroki nie wiem bo nie mam odniesienia ;/ Aaaaaaaa.i przychodze tu uzyskac wiedze a nie klutnie z niektorymi prowadzic.dzieki za wyrozumialosc.

--- Kolejny post ---

Damian.Patrze na Twoje fb.pytanko.uczyles sie gdzies foto?kursy itp?czy lata doswiadczenia daja tak ciekawe foty?

Dzieki za rady.Szerokie szklo ciekawi mnie.nigdy nie mialem 10mm.A zamierzam skupic sie nie tylko na slubach.To dopiero temat za kilka lat.Posiadane 35mm daje dosc szeroki kadr pod ff.tylko czy wystarczajaco szeroki nie wiem bo nie mam odniesienia ;/ Aaaaaaaa.i przychodze tu uzyskac wiedze a nie klutnie z niektorymi prowadzic.dzieki za wyrozumialosc.

--- Kolejny post ---

Damian.Patrze na Twoje fb.pytanko.uczyles sie gdzies foto?kursy itp?czy lata doswiadczenia daja tak ciekawe foty?
    moja skromna wiedza pochodzi w 99% z sieci i 4 lata walki z kadrami, obróbką itp.

Bywalec
    Miasto
    Łódź

Cytat Zamieszczone przez eska Zobacz posta
    Myślę, że 50mm będzie najlepsze.
    kolega już ma 50 1.8
    Whose motorcycle is this? It's a chopper baby. Whose chopper is this? It's Zed's. Who's Zed? Zed's dead baby, Zed's dead.

Coś już napisał
    Miasto
    Kraków

spróbuj kupić tamrona 17-35 ze światłem 2.8-4 dużo nie kosztuje za 900 zł kupisz na alledrogo i sprawdzisz jak Ci będzie potrzebny zostawisz, jak nie to sprzedaż bezstratnie.

Dopiero zaczyna

Wlasnie.Kardy.wszedzie te kadry.to chyba jest najtrudniejsze.a kursy ktore sa dobrw sa drogie ;/.

--- Kolejny post ---

Oj jak ja zie skutecznie z tamrona wyleczylem po trefnym 17-50

Pełne uzależnienie Awatar GalaktycznyMuczaczo
    Miasto
    London

kup to co potrzebujesz a nie to co forum ci radzi, proste , od zawsze działa, kupuj sprzęt pod swoje potrzeby, styl fotografii an ie pod coś czego nie robisz i będizesz to robil na siłe.
    Masz pytania, nie chcesz zaśmiecać forum, pisz na priv chętnie ci pomogę.

Uzależniony Awatar słowiczek
    Miasto
    T.M.

Wlasnie.Kardy.wszedzie te kadry.to chyba jest najtrudniejsze.a kursy ktore sa dobrw sa drogie ;/.
    Na tym między innymi polega fotografia, ale luz, czas, jaki sobie dałeś do nauki wystarczy. Prawda stara jak fotografia- żeby robić zdjęcia trzeba je robić. Oceniać samemu,dawać do oceny, czytać, oglądać galerie innych...i będzie dobrze. A jakie szkło potrzebujesz to wyjdzie w praniu

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów