Pokaż wyniki od 1 do 10 z 1239

Wątek: Sprzęt do ślubów cz. IV

Mieszany widok

Domyślnie Odp: Sprzęt do ślubów cz. IV

Przyłączając się do tematu 50tek . Sam jestem na kupnie czegoś jasnego. Wybór padł na Canona 50mm f1,4 lecz z tego co czytam to podobno okropne mydło jest na pełnej dziurze i teraz zagadką.. Kupić systemowego Canona 50mm f1,4 czy Sigmę ?
    Canon 50D + BG-E2 + S 8mm + T 17-50mm f2,8 VC + C 430 EX II| Dużo chęci, mało czasu, wiele planów, mało kasy... klik - - - - > GALERIA

Pełne uzależnienie Awatar GalaktycznyMuczaczo
    Miasto
    London

Cytat Zamieszczone przez programersky Zobacz posta
    Przyłączając się do tematu 50tek . Sam jestem na kupnie czegoś jasnego. Wybór padł na Canona 50mm f1,4 lecz z tego co czytam to podobno okropne mydło jest na pełnej dziurze i teraz zagadką.. Kupić systemowego Canona 50mm f1,4 czy Sigmę ?
    temat wielokrotnie wałkowany,
    Masz pytania, nie chcesz zaśmiecać forum, pisz na priv chętnie ci pomogę.

Początki nałogu
    Miasto
    Kielce/fr

Cytat Zamieszczone przez programersky Zobacz posta
    Przyłączając się do tematu 50tek . Sam jestem na kupnie czegoś jasnego. Wybór padł na Canona 50mm f1,4 lecz z tego co czytam to podobno okropne mydło jest na pełnej dziurze ...
    No to mam duzo szczescia, i dobrego sprzedawce, gdyz to co piszesz wydaje sie tylko "placzem" wylewanym na internecie tych co nie posiadaja tego szkla?
    Czytajac rozne rzeczy tutaj mozna zwariowac, najlepiej sam przetestuj i badz mile zaskoczony.

Uprawnienia umieszczania postów