Real, ul.Komorowskiego, punkt Kodaka, 5min czekania. Czynne chyba od 9.00
Real, ul.Komorowskiego, punkt Kodaka, 5min czekania. Czynne chyba od 9.00
Do pracy - 50d, 6d, 135 2.0, 85 1.8, 35 1.4, 24-70 is, DJI Phantom 3, + lampy, wyzwalacze, gripy, rigy, statywy....
hobbystycznie - brak czasu niestety :-(
Drogi to jest punkt Kodaka w markecie w Czyżynach, chyba 5 lub 8 PLN za odbitkę 10x15 w ciągu 5 m. Raz skorzystałem, bo musiałem, ale do tej pory nie mogę tego zaakceptować.
Do pracy - 50d, 6d, 135 2.0, 85 1.8, 35 1.4, 24-70 is, DJI Phantom 3, + lampy, wyzwalacze, gripy, rigy, statywy....
Mamy już piątek, czas odświeżyć temat Balic![]()
Fomei PRV-3 w środku EOS 50D, EOS 10D, jakieś szkła i miejsce na nowe zakupy.
Moje gnioty
Moje gnioty 2
Jeśli jutro rano nie wyjadę to proponuję Balice jutro (sobota) popołudniu. Tak gdzieś od 16:30.
Będę mógł potwierdzić jutro rano, a być może dziś późno wieczorem.
Wg Meteorogramy - meteorograms
ma być lekkie zachmurzenie popołudniu, ale wg mnie można spróbować. Niedziela ma niby być gorsza.
Komplikuje mi się sytuacja. Jeśli dojadę to prawdopodobnie koło wpół do szóstej.
Fomei PRV-3 w środku EOS 50D, EOS 10D, jakieś szkła i miejsce na nowe zakupy.
Moje gnioty
Moje gnioty 2
Witajcie, ja jutro na 99% będę.
Planuję pojawić się na górce ok.16 - 16:30.
Prognozy dalej optymistyczne, do tego wiatr ma wiać ze wschodu, co powoduje, że samoloty powinny startować w stronę górki, a to nieczęsta sytuacja w EPKK oraz pozwala zrobić ciekawsze kadry szczególnie pod słońce
--- Kolejny post ---
Witajcie, ja jutro na 99% będę.
Planuję pojawić się na górce ok.16 - 16:30.
Prognozy dalej optymistyczne, do tego wiatr ma wiać ze wschodu, co powoduje, że samoloty powinny startować w stronę górki, a to nieczęsta sytuacja w EPKK oraz pozwala zrobić ciekawsze kadry szczególnie pod słońce![]()
Cały zeszły tydzień lądowały od zachodu, a startowały na wschód.
Wiem, tylko nie miałem się jak wybrać.![]()
To Kto się wybiera dziś?
U mnie bez zmian, będę.