Pokaż wyniki od 1 do 10 z 82

Wątek: Nikon D7100

Mieszany widok

Początki nałogu Awatar cohontes
    Miasto
    .

Domyślnie Odp: Nikon D7100

Mniejszy wybor szklarni po czym mowisz tylko o 35 50 i 85 ...

Sent from my iPad using Tapatalk
    5D | R6 | EF 16-35MM F/4L IS USM | EF 40MM F/2.8 STM | RF 50MM F/1.8 STM | EF 135MM F/2L USM | RF 70-200MM F/4L IS USM
    X-T30 | XF 18-55 mm f/2.8-4.0 R | XF 35 mm f/1.4 R | XF 56 mm f/1.2 R |

Cytat Zamieszczone przez cohontes Zobacz posta
    Mniejszy wybor szklarni po czym mowisz tylko o 35 50 i 85 ...

Sent from my iPad using Tapatalk
    Wiadomo że sa to niemałe pieniązki więc narazie będę chciała kupic cos z tych szkieł dlatego o nich piszę. W przyszłości oczywiście będa inne a wybór będzie zdecydowanie wiekszy w C i N zaróno w szkłach systemowych jak i zamiennikach ( Tamron Sigma Tokina Samyang)

Pełne uzależnienie Awatar becekpl
    Miasto
    wawa

Cytat Zamieszczone przez Monika_Żarska Zobacz posta
    Wiadomo że sa to niemałe pieniązki więc narazie będę chciała kupic cos z tych szkieł dlatego o nich piszę. W przyszłości oczywiście będa inne a wybór będzie zdecydowanie wiekszy w C i N zaróno w szkłach systemowych jak i zamiennikach ( Tamron Sigma Tokina Samyang)
    nie rozumiem o czym ty piszesz? chcesz kupić któreś z tych co wymieniłaś czy któreś z szkieł przyszłości...jakiej przyszłości??
    chcesz kupić takie same szkła do N i C???
    spróbuj najpierw napisać to co chcesz powiedzieć w programie Word -dopracuj to ,popraw błędy i literówki i wklej tutaj, bo teraz to co piszesz nie ma kompletnie sensu

Cytat Zamieszczone przez becekpl Zobacz posta
    nie rozumiem o czym ty piszesz? chcesz kupić któreś z tych co wymieniłaś czy któreś z szkieł przyszłości...jakiej przyszłości??
    chcesz kupić takie same szkła do N i C???
    spróbuj najpierw napisać to co chcesz powiedzieć w programie Word -dopracuj to ,popraw błędy i literówki i wklej tutaj, bo teraz to co piszesz nie ma kompletnie sensu
    widoczniejakies braki w wyksztalceniu masz bo wszystko jest jasne. Chce do aparatu ( albo nikona d7100 albo canona 70D) w pierwszej kolejnosci dokupic 35 50 lub 85 dlatego wczesniej pytalam o jakosc tych szkiel w obu systemach. Odrzucilam pentaxa bo w pzyszlosci ( przyszlosc oznacza czas przyszly ktory nastapi np. za rok ) z pewnoscia poszerze asortyment o cos szerokiego moze tele a w C i N wybor szkiel jest wiekszy. Czeog nie rozumiesz ?> Tak ciezko logiczni epomyslec i przeczytac ze zrozumieniem ? Ech Ci gimnazjalisci...
    A literowki sa w wyniku pisania w biegu z telefonu nie zmieniaja zbytnio sensu wypowiedzi wiec sie na sile nie czepiaj. Jesli doradzac maja mi ludzie ktorzy prostych zdan nie rozumieja to dziekuje i ide z tego dziwnego forum. Problem ze zrozumieniem 3 zdań a za doradzanie sie zabierasz...Boże widzisz i nie grzmisz....

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Cytat Zamieszczone przez Monika_Żarska Zobacz posta
    widoczniejakies braki w wyksztalceniu masz bo wszystko jest jasne. Chce do aparatu ( albo nikona d7100 albo canona 70D) w pierwszej kolejnosci dokupic 35 50 lub 85 dlatego wczesniej pytalam o jakosc tych szkiel w obu systemach. Odrzucilam pentaxa bo w pzyszlosci ( przyszlosc oznacza czas przyszly ktory nastapi np. za rok ) z pewnoscia poszerze asortyment o cos szerokiego moze tele a w C i N wybor szkiel jest wiekszy. Czeog nie rozumiesz ?> Tak ciezko logiczni epomyslec i przeczytac ze zrozumieniem ? Ech Ci gimnazjalisci...
    A literowki sa w wyniku pisania w biegu z telefonu nie zmieniaja zbytnio sensu wypowiedzi wiec sie na sile nie czepiaj. Jesli doradzac maja mi ludzie ktorzy prostych zdan nie rozumieja to dziekuje i ide z tego dziwnego forum. Problem ze zrozumieniem 3 zdań a za doradzanie sie zabierasz...Boże widzisz i nie grzmisz....
    Bardzo proszę bez wycieczek osobistych.

Co do literówek - telefon nie jest żadnym wytłumaczeniem - pkt. 6. regulaminu forum.
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Uprawnienia umieszczania postów