Cytat Zamieszczone przez centur Zobacz posta
maćku, zejdź na ziemię... rzuciwszy okiem na twoje ślubniaki z innego wątku, z pewną dozą nieśmiałości pozwolę sobie stwierdzić (jeśli oczywiście mogę), że jeszcze dłuuuga droga przez Tobą do kariery rasowego fotografa ślubnego, osobiście też radzę troszę mniej pisać o sobie bo fakt faktem, naczytałem się wiele dobrego o Tobie i twojej ślubnej profesji ale niestety, tylko w postach Twojego autorstwa...Oczywiście szczerze życzę powodzenia w branży...
Masz w zupełności rację. Mój produkt końcowy jest jeszcze wielce nie doskonały i pełen wad. Dlatego zaznaczam że dopiero zaczynam staram się uczyć i będę uparcie dążył do tego żeby moje zdjęcia zbierały same ochy i achy. Zdaję też sobie sprawę że każda usługa (nie tylko foto) i każdy sprzedawany produkt wymaga też pewnej oprawki dzięki której możemy być polecani, pochwaleni itd . A nazywa się to jak zapewne każdy wie profesjonalny standard obsługi klienta. I choć by ktoś robił super najlepsze zdjęcia, to i tak jak nie będzie umiał się zachować na imprezie bądź rozmawiać z ludźmi też sukcesu nie odniesie. Rozpisuję się nie potrzebnie masz rację. Tylko śledząc ten wątek od pewnego czasu zastanawiam się dlaczego on w ogóle istnieje skoro tu sami Profi i mistrzowie rzemiosła fotograficznego. A ja zwykły cienias mam już kolejne zlecenia Znowu się pochwaliłem ... przepraszam jeśli koli was to w oczy ale nie lubię narzekać Biorę się do pracy dzień jeszcze długi I wszystkim życzę sukcesów, zleceń po 5000zł lub więcej w każdą sobotę i nie psującego się sprzętu