Zamieszczone przez
mysiaty
I to jest własnie ****a bandyckie , bo w polskim regulaminie jest napisane jednoznacznie, że towar ma pochodzic z polskiej dystrybucji(podobnie jest u niemczurów,że trza byc mieszkańcem De,lub coś w tym rodzaju). a nie ****a z niemieckiej,czy jakiejkolwiek innej.
Cieszę się razem ze wszystkimi, którzy dostali zwrot kasy, ale bardzo proszę o zwrócenie uwagi na sposób przeprowadzenia akcji reklamowej prowadzonej przez canona i na oficjalny regulamin.
Jeżeli Wam to odpowiada, to w każdej innej sytuacji życiowej, jak czegoś nie doczytacie w umowie lub kogoś z Was, zgodnie z prawem, jakis ****, oszuka, to morda w kubeł i nie protestować, nie żalić się na forach, po prostu , spierdalać.Mogę oficjalnie uzywać wulgaryzmów, bo mam na to stosowne papiery. bo jestem lekko po*******ony.
Pozdrawiam serdecznie ludzi z pasją i życzę wielkiej radości z każdego cykniętego zdjęcia.
jacek
--- Kolejny post ---
A, chciałem jeszcze napisać, ze Koleżanki i Koledzy, biorący udział w takiej akcji canona, psują rynek i wpływa to na ceny , i.t.p. i i.t.d. , w przyszłości. Amen lub Enter, w zależności od orientacji.
Pozdrawiam
jacek