No, chyba że kolega chce filmować to wtedy jednak 650d/700d będzie lepsze. No a 60D ma lepszy tryb seryjny, 2 kółka, górny ekranik, lepszy akumulator no i jest większy.
No, chyba że kolega chce filmować to wtedy jednak 650d/700d będzie lepsze. No a 60D ma lepszy tryb seryjny, 2 kółka, górny ekranik, lepszy akumulator no i jest większy.
Kolega wyżej napisał że te modele są lepsze do nagrywania filmów więc chciałbym poznać jeszcze opinie innych ponieważ jestem "nowy" i zamierzam kupić Canona jednak również mam dylemat pomiędzy Canonem 60D a 650D...
Więc prosze Was, żebyście napisali który z tych modeli wydobędzie najlepszą jakość obrazu przy nagrywaniu video oraz jakiego obiektywu należałoby użyć do tego.
OD RAZU ZAZNACZAM ŻE JEDEN Z WYMIENIONYCH MODELI NIE BEDZIE SŁUŻYŁ GŁÓWNIE DO ROBIENIA ZDJEĆ...GŁÓWNIE VIDEO, ZDJECIA jedynie do celów rejestrowania jakichś miejsc bądź imprez okolicznościowych itp.
Uważam że do nagrywania filmów znacznie lepiej kupić kamerę video np Kamera cyfrowa Sony HDR-CX410VE robi zdjęcia w 9 MP, dobra stabilizacja, zoom 30x, przesłony od 1,8 do 10, nagrywa już przy 3 luxach, Full HD kosztuje 2000 zł. Tańsza Canon LEGRIA HF R48 itd itp
Na pewno chcesz kupić aparat do filmów ?
6D - EF 24-70/2.8L USM + EF 50/1.8 II + EF 70-300/4-5.6 IS USM + EF 85/1.8 USM - 580EX II + YN565EX + YN568EX- YN-622C - Bowens 500R kit + akcesoria
Nie mnie się wtrącać biskupom w robotę.