"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Ostatnio edytowane przez hansu44 ; 14-05-2013 o 16:07
Canon 60D, T17-50/2.8 VC, C50/1.8 STM, C55-250 STM, Kenko EX
Panasonic Lumix DMC-LX100
Ja też polecam Kristopherosa. Nie wiem czy sam prywatnie ma coś wspólnego z fotografią, ale można się z nim dogadać, podjechać, obejrzeć i kupić (lub nie). Nawet może podjechać jak to oczywiście nie na drugi koniec Polski. Kupiłem od niego w przeciągu 5 lat 3 body, 2 czy 3 obiektywy. Nie było z nim problemu. Właśnie zastanawiam się nad 24-105 co by nie kupić bo na FF brak mi czegoś krótszego
System FD, System EOS, 2 lampy, smiena 8, Jupiter 9 M42.
Canon 5D II + GRIP + 2 Akumulatory + Karta 16 GB (3264469018) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
na pytanie 2 razy zadane o przebieg dostałem taką odpowiedz
"aparat 90% czasu działał z obiektywem 24-105
bardzo rzadko wymieniałem obiektyw na inny , jak już to na mój drugi 14 mm .
Przebieg to chyba to co pisze na wyświetlaczu ok 51 000 fotek + kilka godzin filmu
aparat działa bez zarzutu w końcu to canon
Dużo osób mnie pyta o migawkę ale nie jest to żaden problem bo migawka w tym aparacie działa do 300 000 z tego co czytałem na forum
150 000 taką gwarancje daje canon
wiec nie obawiałbym się o to specjalnie, a jak już coś kiedyś by się miało popsuć to za kilka lat ,
a wymiana tej migawki to koszt 500 PL , więc tragedii nie ma , ale jak to kiedyś nastąpi to kilka lat jeszcze będzie spokojnie działać .
Taka wymiana migawki w nikonie 1100 ... to już jest stres .
Więc jestem pewny że aparat posłuży nowemu nabywcy , sprzedaje go bo chce kupić 6D
bo jest mały i poręczny dla mnie lepszy na wakacje i inne akcje zdjęcia w kościołach itp , mniej się rzuca w oczy
ten to jednak jest wielki ...
pozdrawiam
Krzysiek"
zdjęcia z aukcji znalazłem na tych stronach z (usuniętym napisem canon na gripie na allegro widać w powiększeniu)
Canon EOS 5D Mark II with BG-E6 battery grip (front view) - Canon lens price review
Canon EOS 5D Mark II with BG-E6 vertical grip (rear view) - Canon lens price review
I don't pretend to understand Brannigan's Law. I merely enforce it
powiem tak bardzo bym uważał na aukcje tego gostka na allegro miał konto ale mu zawiesili teraz czas na ebaya
http://www.ebay.pl/itm/330929314636?...ht_4269wt_1397
Ostatnio edytowane przez FOTO-PAN ; 31-05-2013 o 19:47
Jeżeli chłop podaje przebieg migawki z wyświetlacza, to nie kupiłbym tego nawet za 1PLN.
Nie mogę pojąć po co on usunął napis z gripa? No nie mogę.
Do pracy - 50d, 6d, 135 2.0, 85 1.8, 35 1.4, 24-70 is, DJI Phantom 3, + lampy, wyzwalacze, gripy, rigy, statywy....
hobbystycznie - brak czasu niestety :-(
Adres Piekary Śląskie to rzut kamieniem ode mnie chętnie przespaceruję się ocenić wiarygodność tego sprzedawcy pytanie co mi taki spacer da![]()
sporo chęcimało pieniędzy