Tak dla statystyk: mój 5D Mark II, 3 lata, 45,6 tys. klatek, stan wizualny niemal idealny poszedł za 4600 zł.
Tak dla statystyk: mój 5D Mark II, 3 lata, 45,6 tys. klatek, stan wizualny niemal idealny poszedł za 4600 zł.
Ostatnio edytowane przez kurczeblade ; 10-04-2013 o 14:57
Taa masz sentyment do zrealizowanych sesji , zrobionych zdjec...ktore jednak zrobiles dzieki "sprzetowi" ktoremu to wszystko jednak zawdzieczasz .
W Polsce teraz musza byc wspaniali politycy dzieki ktorym, przecietny Kowalski moze sobie kupic lustrzanke z gornej polki poklikac kilkanascie tysiecy ( nie kilkadziesiat) zdjec, i odsprzedac za symboliczna zlotowke za rok czy dwa bo wyszedl lepszy model, prawdziwe eldorado.
Ostatnio edytowane przez Raideur ; 10-04-2013 o 16:05
Canon 6D i 5D2 + Canon 24-70L/4,0 + Canon 16-35L/4,0 + Canon 17-40L/4,0 + Canon 70-200L/4,0 + Canon 40/2,8 + szkła M42 i lampa EXII
Bolek02 Ktos tu wspominal ze w eldorado (Polsce) osprzedaz jest obowiazkowa?
W dodatku nie kazdy chce miec muzeum w domu![]()
Jestem szumofobem
S50/1.4A. Mam ostrego kundla.
Używam Lee: BS, LS, Lee Landscape Polarizer 105mm, .6, .9 soft i hard, holder 2 sloty + pierścień
"Rób w życiu to co kochasz ! A nie spędzisz w pracy nawet jednego dnia " ### "Body to tylko początek .... Dalej zaczyna się wolność (jak i wydatki ;/)"
Nie wiadomo gdzie ich zaprowadzi marketing... W zależności co wymyśli konkurencja. Szczególnie, że marketing jest najbardziej nastawiony na amatorski rynek.
Przy ilu tysiakach zazwyczaj padają migawki w tej puszce? Nie pytam tu o rekord ale taka średnia może ktoś zna?