http://www.obiektywni.pl/autorzy/aut...68-0-0-0-0.php
http://www.canon-board.info/galerie-...karaiby-84676/
Sprzęt: C650D+BG-E8, T17-50/2.8, C550EX dawniej: C20D, C300D, G3, S70-200/2.8, C50/1.4, T17-35/2.8-4.0, T90/2.8 macro...
No tak, ale jest to bardzo szczególne ujęcie. Na upartego mogę dorzucić, że tam gdzie będziesz chciał wycelować i tak nie ma punkty AF => alboprzekadrujesz jakiś boczny albo doostrzysz ręcznie.
Landszafty tak, często, ale częściej akcja, "reportaż". Jeszcze się na środkowym i przekadrowaniu nie zawiodłem, jak muszę chwytać momenty tak jest (przynajmniej dla mnie) dużo, dużo szybciej.
Szkła f1.2 nie mam i raczej nie planuję. Jeśli stać by mnie było na szklarnię f1.2 to pewnie bym się nie oglądał na 6d :-)
Witam.
Czy ktos moze kupowal juz u tej osoby: Przedmioty użytkownika - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. - cena 6600 ?
Nie lepiej dołożyć te 400zł , pójść , pomacać, doradzić.... dostać gratis FILTR na szkło. Przy reklamacji w sklepie jest łatwiej... no ja odradzam zakupy sprzętu foto jak mnie wyrolowali z D700 (POK oddał kasę), ale ... dreszczyk emocji za 7 tyś zł został do dziś i nie życzę nikomu.
Jak będziesz dokupował szkiełko w tym samym sklepie to podejrzewam, że rabacik dostaniesz i tak na prawdę, wydasz może te max 300zł więcej ale robisz transakcję z firmą , a nie z duchem który mógł skraść sprzęt i go sprzedawać ;/ W razie problemów masz UOKIK i wszystkie instytucje prawne.
Poza tym... sprzęt w sklepie testujesz na miejscu tutaj możesz dostać rzucony/puknięty itd... odradzam. Odżałuj te 5 browarów miesięcznie przez pół roku i śpij spokojnie. Dobrze Ci radzę !!!
Jeszcze jedno... do sklepu możesz sobie wziąć szkiełka i przetestować jeśli będziesz miał BF albo FF poproś o drugą/trzecią sztukę najlepszą która będzie pasowała do twoich szkieł.
Ostatnio edytowane przez janulrich ; 26-02-2013 o 13:31
Ja pytałem się o tego użytkownika Allegro w secji Podejrzane Aukcje cz2. Jakby co polecam sprawdzać tam przed zakupem. A dodam jeszcze jedną informację, że na PW dostałem info od naszego kolegi z forum, że nabył 6D od tego sprzedawcy. Sprzedawca sam przyjechał do klienta. Ja po swojego FF jechałem do Poznania. Tylko wybrałem 5 zamiast 6-tki.
System FD, System EOS, 2 lampy, smiena 8, Jupiter 9 M42.
Kolejny sampelek Link
6d + 35L f2.0 ISO100