Pokaż wyniki od 1 do 10 z 87

Wątek: [C-F-K] Plener zimowy 2013 - TATRY

Widok wątkowy

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie Odp: [C-F-K] Plener zimowy 2013 - TATRY

Cytat Zamieszczone przez tasia Zobacz posta
    Tak to bywa. Ja powiem szczerze, że wiele bym dał żeby być znowu u Kolekcjonera i uściskać psinkę. Ale życie... Następną razą :-) Udanej zabawy.
    Moja małżonka jak zaczęliśmy mówić o plenerze pierwsze o co zapytała to "czy będzie Tasia" .

Cytat Zamieszczone przez najeli Zobacz posta
    Cholernie Wam zazdroszczę.

Ale niestety wychodzi mi tutaj, że podjęłam dobrą decyzję, pewnie jeszcze długo będę dochodziła do formy po tych antybiotykach ;]

Ale może się uda coś wykombinować w tym roku jeszcze
    Cóż będzie nam Cię bardzo brakowało . To że trochę uszła para z organizatorów to Twoja wina i nie myśl sobie że to Ci tak łatwo ujdzie . Prędzej czy później się spotkamy - mam nadzieję że prędzej . Ja w sumie nie mam nic przeciwko żeby się spotkać jeszcze zimą dla chętnych. Dla nas tu na miejscu to żaden problem. Wiem że są tacy co by chcieli pofocić narciarzy/deskarzy - można to zorganizować dla chętnych.

Czemu się upieram na zimę - bo to esencja gór. Góry zimą to bajka. W żadnej innej porze roku nie występuje tu taka harmonia i czystość formy jak zimą. To dla fotografa prawdziwa gratka i zarazem największe wyzwanie.

Co do szczegółów.
    Są trzy osoby na miejscu - Ja, szambonur i preinwher. Jedna osoba już zgłosiła że przyjedzie: adampa.
    Co do noclegów to nic nie ustalamy na wyrost, bo przewidzieliśmy że może być sytuacja że ktoś zgłosi chęć a później nie przyjedzie. W związku z tym sprawa załatwiana jest indywidualnie na PW. Plan jest ramowy - szambonur wyjaśniał wyżej dlaczego. Nie jest to zorganizowany obóz harcerski tylko spotkanie towarzyskie i stąd wszystko sobie ustalimy w piątek wieczór u mnie . Koszty to noclegi, dojazd na miejsce i wyżywienie. Każdy kto się zgłosi zostanie zaopiekowany. Miejsca są, pomysły też trzeba tylko przyjechać .
    Ostatnio edytowane przez Kolekcjoner ; 08-01-2013 o 02:21
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Uprawnienia umieszczania postów