Pokaż wyniki od 1 do 10 z 87

Wątek: [C-F-K] Plener zimowy 2013 - TATRY

Mieszany widok

Uzależniony Awatar szambonur
    Miasto
    za siedmioma górami...

Domyślnie Odp: [C-F-K] Plener zimowy 2013 - TATRY

Witam z plenerami górskimi jest problem oczywisty. Niestety nie ma możliwości podać szczegółowego planu działania, można przyjąć założenia które będziemy realizować według możliwości pogodowych. Myślę że to przestraszyło sporą część ludzi. Ja obiecuję że nawet jak jedna osoba przyjedzie zaangażuje się się na 100 procent. Plan jest dalej niezmienny... Nocne akcje... Zachód na Kasprowym, Wschód na Grzesiu, zachód na Wołowcu... nocne focenie na Rusinowej itp... to wszystko można urozmaicić Sarnią Skałką, Kopieńcem Wielkim... Na pewno będą też podjazdy w okoliczne miejscowości w doskonałymi panoramkami na Tatry... Więc nie zrażajcie się brakiem szczegółowego planu, bo wszystko będziemy ustalać z dnia na dzień. Sytuacja może być na tyle zmienna iż czasami nie będzie warunków na zachód ale okaże się wieczorem że rano ma być okienko pogodowe, wtedy decydujemy się na wschód... Jeżeli ktoś chce pogadać na żywo ze mną piszcie na priv numer telefonu to oddzwonie...

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Cytat Zamieszczone przez szambonur Zobacz posta
    Ja obiecuję że nawet jak jedna osoba przyjedzie zaangażuje się się na 100 procent..
    To samo jeśli chodzi o mnie .
    Póki co - jak tak dalej pójdzie - zrobimy ten plener sami Pawle .
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Nowy Sącz

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    Póki co - jak tak dalej pójdzie - zrobimy ten plener sami Pawle .
    Coś "wykrakałeś". Chyba dopadła mnie grypa Od wczoraj trzyma mnie gorączka 40 stopni. Tak, że jest mi bardzo przykro, ale muszę się wycofać. Mimo wielkich chęci, i długiego oczekiwania na wyjazd czas ten przyjdzie spędzić mi w domu.
    Bardzo przepraszam organizatorów.

Aktualna lista to :

1. micles (tydzień)
    2. makudo (weekend)
    3. adampa - (weekend)
    6D; 5DII; C 24-70 2.8L; C 24-105L; C 70-200 2.8L; C 35 2.0 IS; C 50 1.4; C 85 1.8; S 17-35 2.8-4
    Moje fotki Moje fotki II

Uprawnienia umieszczania postów