Pokaż wyniki od 1 do 10 z 42

Wątek: Dylematy zakupowe 135L albo?

Mieszany widok

Początki nałogu
    Miasto
    Kielce/fr

Domyślnie Odp: Dylematy zakupowe 135L albo?

Cytat Zamieszczone przez BeatX Zobacz posta
    nieno... majac te trzy elementy mozna "czarowac" fotografia bardziej, niz samym 135L ;]
    Ktos tutaj nie rozumie ze 135L to nie zoom !!!???
    Inny dorzuci cos, by sie dowartosciowac i cos napisac, bo pewnie go nie stac na to o czym pomarzy ? - a czy to moj problem?
    Od kiedy fotografia stala sie moja pasja zauwazylem only IMHO ze to bardzo drogi "sport" - co juz nie raz powtarzalem

Smieszy mnie jak ktos pisze "po co przeplacac, za zaoszczedzone pîeniadze wole sobie kupic"... "malucha" w "dizelku" ?!
    Po co wogole kupowac lustrzanke jak teraz telefonem komorkowym robi sie dobre zdjecia???

Pełne uzależnienie Awatar BeatX
    Miasto
    Szczecin

Domyślnie Odp: Dylematy zakupowe 135L albo?

Cytat Zamieszczone przez Raideur Zobacz posta
    Ktos tutaj nie rozumie ze 135L to nie zoom !!!???
    Inny dorzuci cos, by sie dowartosciowac i cos napisac, bo pewnie go nie stac na to o czym pomarzy ? - a czy to moj problem?
    Od kiedy fotografia stala sie moja pasja zauwazylem only IMHO ze to bardzo drogi "sport" - co juz nie raz powtarzalem

Smieszy mnie jak ktos pisze "po co przeplacac, za zaoszczedzone pîeniadze wole sobie kupic"... "malucha" w "dizelku" ?!
    Po co wogole kupowac lustrzanke jak teraz telefonem komorkowym robi sie dobre zdjecia???

ja wymiekam EOT z mojej strony
    Fuji X-H2 | Fujinon 16/1.4 | Fujinon 35/1.4 | Viltrox 75/1.2
    Moje zdjęcia: https://flickr.com/photos/maciej_k/

Uprawnienia umieszczania postów