Pokaż wyniki od 1 do 10 z 1680

Wątek: W czym nosić sprzęt - część II

Mieszany widok

Domyślnie Odp: W czym nosić sprzęt - część II

Cytat Zamieszczone przez chrislab Zobacz posta
    Czy ktoś ma Flipside 400 AW? Mieści się do niego Macbook Air 13" ?
    Nominalnie Flipside 400AW nie ma komory na laptopa, jednak przednia "kieszeń" jest dość obszerna. Max wysokość 34,5cm, szerokość max 27, głębokość ok. 10... do wysokości 25cm trzyma szerokość około 22, ale później półkolem schodzi... mi do tej kieszeni wchodzi 12,1" MSI Wind (wielkosc ok. 30x20cm) i miejsca na więcej nie ma... obawiam się że 13" już nie wejdzie.

Do głównej komory natomiast spokojnie powinien wejść ale to już ryzyko, chyba że w jakimś etui...
    Ostatnio edytowane przez corrosive ; 10-09-2012 o 11:18
    7D + C17-40/4L + C50/1,4 + C100/2,8L + C200/2,8L + TCx2 + 430EXII

Domyślnie Odp: W czym nosić sprzęt - część II

Cytat Zamieszczone przez corrosive Zobacz posta
    Nominalnie Flipside 400AW nie ma komory na laptopa, jednak przednia "kieszeń" jest dość obszerna. Max wysokość 34,5cm, szerokość max 27, głębokość ok. 10... do wysokości 25cm trzyma szerokość około 22, ale później półkolem schodzi... mi do tej kieszeni wchodzi 12,1" MSI Wind (wielkosc ok. 30x20cm) i miejsca na więcej nie ma... obawiam się że 13" już nie wejdzie.

Do głównej komory natomiast spokojnie powinien wejść ale to już ryzyko, chyba że w jakimś etui...
    Rzeczywiście przednia kieszeń jest dosyć obszerna i wejdzie spokojnie coś mniejszego od 13,3" (mi mieści się 10" netbook). Na pewno bez większych starań wejdą 4 browary Jeśli chodzi o główną komorę to noszę tam laptopa 13,3" w etui i mieści się idealnie. W pokrowcu bez strachu o uszkodzenie sprzętu. 13,3" to max jaki wejdzie do głównej, może 14" ale lapki o takich rozmiarach zwykle mają napęd optyczny, a co za tym idzie są grubsze.

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów