Pokaż wyniki od 1 do 10 z 2681

Wątek: Spekulacje i plotki na temat nowości Canona? [II] ;)

Widok wątkowy

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie Odp: Spekulacje i plotki na temat nowości Canona? [II] ;)

Cytat Zamieszczone przez gietrzy Zobacz posta
    By mnie Kola (lub janmar) nie pozdrowił napiszę coś o kastracji:
    Mimo to pozdrawiam .
    BTW: ja się też starzeję i nigdy w życiu bym nie zamienił FF-a na atrapę = bezlusterkowca - żaden zysk kłopot ten sam - znów klamot. Ale ajfon lub inny fajny aparat w telefonie jako podstawowy sprzęt zawszeprzysobie - jak najbardziej.

Cytat Zamieszczone przez strideer Zobacz posta
    Fajnie jest mieć taki aparat jak się na tym faktycznie zarabia, ale do celów amatorskich - nawet dla tak wymagających użytkowników jak ja - jest coraz więcej coraz ciekawszych alternatyw.
    Czy ja wiem. Jak się zarabia to dopiero wtedy się racjonalizuje zakupy. Amator wbrew pozorom może sobie pozwolić na znacznie więcej. To jest zresztą tajemnica czemu C i N sprzedają takie ilości wielkich korpusów i szkieł. Myślę że ajfon i inne to nie są bezpośredni konkurenci dla FF. To są bezpośredni konkurenci dla kompaktów. I to właśnie tu jest przepływ klienteli. A częściowo jest to impuls do niekupowania małych dslr czy bezlusterkowców.

A wracając do tematu .
    Canon podejrzewam wytnie coś bolesnego - użytkownik powinien wręcz płakać kupując takiego 6D, że jednak nie kupuje 5 mkIII .
    Ostatnio edytowane przez Kolekcjoner ; 28-07-2012 o 03:49
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Uprawnienia umieszczania postów