Ale to normalka. Stare poczciwy EOS 3 wolniej pracowal gdy stosowalo sie pelen zakres pol AF. A czy sie myli? Nie, po prostu ustawia ostrosc w innym miejscu niz my bysmy chcieli![]()
Czy ktoś wie kiedy Vertax E11 będzie w Polsce (zamiennik gripa do 5D3)? Nie za bardzo uśmiecha mi się zamawiać z Chin, przydało by się szybko gripa zdobyć.
Pozdrawiam, Krzysztof
jak tam obecnie sytuacja z zakupem mkIII .kto jest aktualnie top forum deal;-) ?
5DmkIII + S14/2.8 + C35/1.4LmkII + C85/1.2LmkII + C70-200/2.8L + 600EX-RT & 580EXII + Think Tanki (Retro30, Shapeshifter, Skin Set v2) + NEC EA274WMi + Sandisk
tak tylko że jak ktoś nie ma od razu prawie 12 tyś zł to na raty u takiego tipa nie kupi
zdaje sie ze w sklepie 12tys tez ot tak hop siup na raty nie dadza. raty na dowod sa do ok 4-5tys. potem zaczyna sie papierologia ..
Ale mając w miarę dochody nie jest to trudne.
A w takim FJ dla przykładu, to rady są wysokie jak Himalaje.
Kiedy statystycznie cena powinna coś spaść po wejściu na rynek? Nie mam ciśnienia na zakup, ale jednej opcji mi brakuje w stosunku do 5D2 i tak się zastanawiam czy nie zamienić. Z drugiej strony, nie jest to aż tak ważne i w sumie jak miałbym zaoszczędzić powiedzmy - 2000 zł to chętnie poczekam i pół roku na lekko![]()