to podaj namiar jak szukac tych monitorow po 8 za dwajaki model kupil ?
Nowy
Używany
to podaj namiar jak szukac tych monitorow po 8 za dwajaki model kupil ?
Canon
Tylko jeden z nich? Do jakiej kwoty masz zamiar kupic? Po kupnie i tak trzeba go skalibrowac. Dell jest warty zakupu jednak trzeba przyjrzec sie rodzajowi matrycy.
Ostatnio edytowane przez ketras ; 12-06-2012 o 17:42
"Rób w życiu to co kochasz ! A nie spędzisz w pracy nawet jednego dnia " ### "Body to tylko początek .... Dalej zaczyna się wolność (jak i wydatki ;/)"
wybacz,nic nie zrozumiałem
lepiej nie będę pisał bo do Tesko mnie pogonicieTylko jeden z nich? Do jakiej kwoty masz zamiar kupic?
potrzebuje jakiegos taniocha, na jakieś kilka miesięcy bo nabyłem komputer, 5D, i nie stać mnie przez najbliższy czas...
zastanawiam się czy lepiej kupić klasowo leszczego ale używkę z jakąś gwarancją i skalibrować czy np. jakąś nową Iiyame z matrycą TN...
tak wiem wątków było kilka, a jeden ma tysiąc stronale we wszystkich jest opinia, z którą się zgadzam, że lepiej dozbierać...
tylko że ja niemam nawet CTRka do tego czasu więc coś muszę nabyć...
5D,T17-35,C 50MM 1.8,PEN.50MM1.8
Jasne, że lepiej dozbierać jednakże jak nie możesz to ihmo lepszym wyjściem według mnie jest używka na gwarancji ale wyższej klasy niż nówka.
"Rób w życiu to co kochasz ! A nie spędzisz w pracy nawet jednego dnia " ### "Body to tylko początek .... Dalej zaczyna się wolność (jak i wydatki ;/)"