To ja pokaże takie coś:
Kurs USD/PLN za ostatni miesiąc
To ja pokaże takie coś:
Kurs USD/PLN za ostatni miesiąc
przecież olimpiada się zbliża, a koszty spore na reklamę i sponsoring potrzebne. to tak gwoli żartu.
Mój Canon zwraca wszystkim, którzy zakupili dany produkt. Warunek jednak jest taki, że nie można kupić u pierwszego lepszego sprzedawcy. Do regulaminu dołączona jest lista sklepów których paragony są respektowane ( a raczej były respektowane; bo dziś zgodnie z regulamienem kończy się akcja)
Wg regulaminu zgłoszenia można dokonać do dnia 31.07.2012. Listy sklepów nie dojrzałem![]()
Ostatnio edytowane przez Jago ; 05-06-2012 o 22:43
C R5m2; C RF 24-70 L; C RF 100-500 L
Tutaj dadzą temu, kto wyśle jak najwięcej smsów. Temu, kto odda im jeszcze więcej kasy. Nie dość, że ceny są chore, przesadzone i za wysokie jak na możliwości większości szkieł, to oni sobie piłeczkę odbijają. Bezczelność nic więcej
Specjalnie dla forumowiczów? Kiedy konkurs tak naprawdę dotyczy każdego, gdyż w większości sklepów takie cuda podają. Niech moderator chociaż tytuł tego wątku zmieni.
Oj, canon, canon co ty chcesz od tych biednych ludzi, nie zatankowaliśmy ci już wystarczająco kasy w kieszonki?
|600D|7D|17-40|24-105|70-200|120-400|
6D - EF 24-70/2.8L USM + EF 50/1.8 II + EF 70-300/4-5.6 IS USM + EF 85/1.8 USM - 580EX II + YN565EX + YN568EX- YN-622C - Bowens 500R kit + akcesoria
Nie mnie się wtrącać biskupom w robotę.
Mamy informację, że Canon Polska przedłuża akcję konkurscanon.pl. Wkrótce mają zostać wprowadzone stosowne zmiany na stronie www.konkurscanon.pl uwzględniające przedłużenie promocji.
Dzisiaj otrzymałem wiadomość iż wygrałem piłkę. Drogo mnie ta piłka wyniosła, ale dobre i to![]()