To miałem na myśli - niewiele, tylko nieludzko drogie 27, 30 itd
Z ciekawości, są takie monitory jak 25" lub 26"? Z 26 znalazłem tylko jakiegoś Benqu. To chyba nie są zbyt popularne formaty. Wie ktoś dlaczego?
Offtop paskudny i powinno być w sumie wątku o monitorach.
Wracając do tematu, ja bym brał asus'a, nie dell'a. Argument: Według moich odczuć, dużo więcej awarii w kręgu znajomych zaliczają dell'e.
Ja mam DELLa 7 lat i działa bez problemufakt... matryce trzeba by wymienić bo kolory już nie takie jak na początku, ale nie ma co narzekać.
było.. C550D, C7D, C28, T17-50VC, Takumar 50SMC, Zenitar 16, S8, S14. Teraz jest tylko lepiej
po przeanalizowaniu wszelkich za i przeciw, przeczytaniu mnóstwa różnych opinii i zrobieniu sobie z głowy jeszcze większego kisieluwybór padł ostatecznie na Asusa... jak się z nim zapoznam nieco bardziej szczegółowo, postaram się w miarę możliwości napisać coś więcej. dzięki za pomoc i opinie
![]()
Always look on the bright side of life...
Masz problem z kolorem, wal śmiało!
e-mail: color@mastiff.pl
Fotografować to znaczy wstrzymać oddech, uruchamiając wszystkie nasze zdolności w obliczu ulotnej rzeczywistośc /Henri Cartier - Bresson
m_o_b_y
--------------------------------------------------------
Poszedłem w lewo, chociaż mogłem pójść i w prawo.
Witold Gombrowicz
Sony ma jedną wadę... 1/3 ceny płacisz za markę - jak nie więcej. Dla tego nie ma sensu przepłacać.
PS.
A który laptop się nie grzeje podczas dłuższej pracy ?? Chyba jeszcze takiego nie wynaleźli![]()
Ostatnio edytowane przez Morfii ; 17-03-2012 o 12:12
było.. C550D, C7D, C28, T17-50VC, Takumar 50SMC, Zenitar 16, S8, S14. Teraz jest tylko lepiej
Masz problem z kolorem, wal śmiało!
e-mail: color@mastiff.pl
m_o_b_y
--------------------------------------------------------
Poszedłem w lewo, chociaż mogłem pójść i w prawo.
Witold Gombrowicz