Pokaż wyniki od 1 do 10 z 411

Wątek: G1X - 4/3 Canona

Mieszany widok

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Niezły kompakt chociaż zawsze mogło być jaśniej i ciutkę szerzej. Mam wrażenie, że jak na kompakt jest super, ale w porównaniu z bezlusterkowcem ze stałką zbyt traci przez przyspawany zoom. Ciekawy sampli jestem.
    celuloid warrior

Początki nałogu Awatar rysib
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez oswald Zobacz posta
    Niezły kompakt chociaż zawsze mogło być jaśniej i ciutkę szerzej. Mam wrażenie, że jak na kompakt jest super, ale w porównaniu z bezlusterkowcem ze stałką zbyt traci przez przyspawany zoom. Ciekawy sampli jestem.
    A jak myślisz, ile % kupujących marzy o pełnej szklarni? Większość będzie się cieszyć że ma wszystko w jednym a dział promocji firmy Canon wytłumaczy im zalety większej matrycy. Jest też i druga strona medalu - już teraz spora część posiadaczy lustrzanek ze sporym zbiorem obiektywów używa serii G jako uzupełnienie. Mocno mi się wydaje, że ten aparat może zaspokoić potrzeby i amatorów chcących mieć jeden aparat z jednym obiektywem oraz użytkowników bardziej zaawansowanych. Czas pokaże. Moda na kupowanie lustrzanek i robienie zdjęć trzymając ją przed sobą na wyciągniętych rączkach mija, czas kupić coś innego
    Pozdrawiam Rysiek

Uprawnienia umieszczania postów