No to ładnie :-)
SET 1
SET 2
SET 3
SET 4
SET 5
SET 6
No to ładnie :-)
Canonierzy! Nadszedł czas działania
>> Canon-FOTO-Klub <<
Można już obejrzeć gdzieś zdjęcia??
Umieram z ciekawości....
550D + 18-55mm f/3.5-5.6 IS + 28-135mm f/3.5-5.6 IS USM + 50mm f/1.8 + 55-250mm f/4-5.6 IS + Nissin Di866 Pro
Ja też. Przy okazji pozdrówka dla całej ekipy
.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Ja swoje wrzucę "po konkursie", który zresztą powinien być jakoś już publikowany...
Adam?...![]()
www.najeli.pl * fb.com/najeli.fotografia
C5 * C5d * C40d * C17-40/4L * C50/1.4 * C85/1.8 * C100/2.8L * C70-200/4L * Samyang 8mm * 430exII
>> Canon-FOTO-Klub <<
Heja!
No już, juuużżżż....
Słuchajcie - dotarły zdjęcia od 4 (słownie: czterech) osób!!!!
WTF ja się pytam??
Przysłali i udział wezmą:
1. Najeli
2. Wajo94
3. Soochy1
4. Marshall
W związku z tym że mam przedświąteczne zamieszanie w pracy i w domu zdjęcia i ankietę wrzucę dziś wieczorem, około 19-tej - jeśli ktoś chce dołączyć słać mi zdjęcia!!
Pozostałe, wybrane moje zdjęcia również wrzucę po konkursie, udostępnię też wszystkie moje zdjęcia (również te bardzo backstage'owe) uczestnikom pleneru.
Poprawka:
Przysłali i udział wezmą:
1. Najeli
2. Wajo94
3. Soochy1
4. Zieloo
5. Marshall
Ja wysłałem w niedzielę wieczorem, własnie sprawdziłem i wszystko tak jak w instrukcji..
Chyba że źle zrozumialem adres maila.. no trudno.
UWAGA
W razie wątpliwości odnośnie adresu e-mail, na który należy wysłać zdjęcia proszę o kontakt ze mną na PW!
A wiecie co - nie dość, że mnie nogi przestały boleć to i kolano też - dziękuję uzdrowiciele moi ;-)
>> Canon-FOTO-Klub <<