Pokaż wyniki od 1 do 10 z 1613

Wątek: [Sergiusz] Moja droga

Mieszany widok

Zablokowany

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez dinderi Zobacz posta
    Pokaż swoje foty.
    Ja uczę się jeszcze i nie chcę katować ludzi takim czymś jak kolega Sergiusz. Jesteś chyba adwokatem?

Pełne uzależnienie Awatar dinderi
    Miasto
    Raszyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez G11 Zobacz posta
    Ja uczę się jeszcze i nie chcę katować ludzi takim czymś jak kolega Sergiusz. Jesteś chyba adwokatem?
    Nie jestem żadnym adwokatem. Po prostu, interesują mnie Twoje zdjęcia.
    Skoro wypowiadasz się bardzo krytycznie o zdjęciach innych, podejrzewam, że skoro nie potrafisz podać recepty na lepsze zdjęcie, to chociaz potrafisz zrobic lepsze. Dlatego bardzo chciałbym je zobaczyć.
    Ja też się od 30 lat uczę. A ostatnio to nawet bardziej. Od Sergiusza się trochę nauczyłem, może od Ciebie tez się nauczę.
    Ostatnio edytowane przez dinderi ; 08-12-2011 o 23:53
    Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
    09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.

---Moje zdjecia na FB---

Zablokowany

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez dinderi Zobacz posta
    Nie jestem żadnym adwokatem. Po prostu, interesują mnie Twoje zdjęcia.
    Skoro wypowiadasz się bardzo krytycznie o zdjęciach innych, podejrzewam, że skoro nie potrafisz podać recepty na lepsze zdjęcie, to chociaz potrafisz zrobic lepsze.
    To teraz są takie zasady, że jak się powie o zdjęciach krytycznie trzeba pokazać swoje? Jak moje będą gorsze od Sergiusza to co wtedy? Jego zdjęcia dzięki temu staną się dobre?
    Prace kolegi zostały już i tak docenione bo widziałem stronę ślubną na facebooku ;-) ( można znaleźć wpisując słowo "grzybnia").

Pełne uzależnienie Awatar dinderi
    Miasto
    Raszyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez G11 Zobacz posta
    To teraz są takie zasady, że jak się powie o zdjęciach krytycznie trzeba pokazać swoje? Jak moje będą gorsze od Sergiusza to co wtedy? Jego zdjęcia dzięki temu staną się dobre?
    Ale ja nigdzie nie napisałem nic takiego. Oczywiście, nie ma obowiązku, ani umieć robić zdjęcia, ani tym bardziej je pokazywać, żeby krytykować inne. Można krytykować do woli.
    Bardzo bym chciał zobaczyć Twoje zdjęcia. Po prostu. Mogą być jakiekolwiek: ślubne, nieślubne, landszafciki, reportaż, macro, słitfocie, cokolwiek. Jak prześledzisz moje wypowiedzi o dokonaniach innych, to słowa krytyki czytają tylko ci, ktorzy albo już coś umieją i nie dorastają do swojego poziomu, albo lansują się na znawców i nie dorastają do poziomu własnego lansu. Nic nie ryzykujesz, w razie jak by było bardzo źle, po prostu nic nie napiszę.
    Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
    09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.

---Moje zdjecia na FB---

Uprawnienia umieszczania postów