[micles] Jeszcze raz ja.

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • amroz
    Uzależniony
    • 2006
    • 772

Zamieszczone przez micles
    Niestety, na tym wschodzie na który się pokusiłem żadnych ciekawych zjawisk atmosferycznych nie zaobserwowano. Się pojedzie jeszcze raz.
    No tak to bywa że czasem trzeba kilka razy gdzieś wejść żeby coś ciekawego ustrzelić:-P Patrząc ogólnie na miejsca które w tym rejonie tatr się znajdują to tutaj nie jest jakoś nadzwyczaj ciekawie. No ale łatwo dostępne, a Tobie chwała za to że chciało Ci się tyłek ruszyć bo w dzisiejszych czasach to u ludzi młodych nie częste zjawisko:smile: Zdjęcie 773 zdecydowanie lepsze. Nie żebym nie lubił pseudo hdr-ów ale ta żółć nad szczytami...

Komentarz

• tomicher
      Coś już napisał
      • 2009
      • 94

Po pierwsze jeżeli możesz to podpisz dobrze zdjęcie bo na zdjęciu widać Zadni Staw Polski oraz Czarny Staw Polski. Wole Oko widać ale ma kilka pikseli...
      Wiem, że dla większości to pewnie niema żadnego znaczenia ale drażni mnie hehe

To ze wschodu przeoraj jeszcze raz bo bazę masz świetną. Jednak ta żółć nad morskim okiem totalnie niszczy klimat i naturalność tego strzału.

Na dysku czeka na mnie baaardzo podobny kadr tylko na 16mm. Nie miałem jednak takiego waruna wczesnoporannego jak ty.
      www.tomicher.pl

Komentarz

• micles
        Zablokowany
        • 2006
        • 4359

Zamieszczone przez X tomicher X
        Po pierwsze jeżeli możesz to podpisz dobrze zdjęcie bo na zdjęciu widać Zadni Staw Polski oraz Czarny Staw Polski. Wole Oko widać ale ma kilka pikseli...
        Wiem, że dla większości to pewnie niema żadnego znaczenia ale drażni mnie hehe
        Obczajając co to za zbiorniki na google mapsach właśnie miałem problemy z drugim zbiornikiem - czy to ten mniejszy i bliski i widać go na zdjęciu w całości, czy może jednak ten większy, dalszy, ale mniejszy na zdjęciu przez to, że zasłonięty. Przepraszam. Nazwy jakoś bardzo mnie nie kręcą, to dlatego.

Komentarz

• micles
          Zablokowany
          • 2006
          • 4359

Zapomniałem o pozostałościach po Bieszczadach :

Gwiazdy :

774.

775.

Burza o wschodzie

776.

777.

Burza 2 :

778.

779.

780.

Komentarz

• Tim
            Coś już napisał
            • 2010
            • 87

w 775 niedokładnie drzewa obrysowane, strasznie jasna poświata naokoło nich, gwiazdy- żóóóółto, burza super, 780- wtf i o co chodzi? (brakuje jakiegoś kontekstu...)
            Z Markiem, Elą, Nikosiem i czterdziestką na karku przemierzam świat....

Komentarz

• zaitsev
              Pełne uzależnienie
              • 2008
              • 1660

Zamieszczone przez Tim
              780- wtf i o co chodzi? (brakuje jakiegoś kontekstu...)
              Prodigy - Firestarter.

Komentarz

• micles
                Zablokowany
                • 2006
                • 4359

Zamieszczone przez zaitsev
                Prodigy - Firestarter.
                Mówiłem ci o tym wcześniej, czy sam na to wpadłeś? Bo dokładnie to samo sobie pomyślałem 5min po zrobieniu zdjęcia

Kontekst jest taki, że sobie poszliśmy w letnich ciuchach na jedną z niewielu tras, którą mogliśmy zrobić bez bagaży, no i wszyscy stwierdzili, że zrobią ją tak na prawdę bez bagaży (kurtek itp) no i jakieś 30min za Chatką Puchatka złapała nas burza i było zimno i to co jest na zdjęciu to taniec gniewająco-rozgrzewający

Komentarz

• zaitsev
                  Pełne uzależnienie
                  • 2008
                  • 1660

Mówiłem ci o tym wcześniej, czy sam na to wpadłeś? Bo dokładnie to samo sobie pomyślałem 5min po zrobieniu zdjęcia
                  Mówiłeś, ale pasuje, więc zapamiętałem.

Komentarz

• micles
                    Zablokowany
                    • 2006
                    • 4359

Z okazji warsztatów fotografii prasowej i reportażowej Cyfrowe.pl prowadzonych przez Renatę Dąbrowską powstało takietam zdjęcie :

(JPG prosto z puchy - takie zasady konkursu. Na potrzeby CB tylko pomniejszony.)

781.

Piotr (w czapce) wraz z kolegami podczas nieustannego kibicowania Lechowi Poznań.
                    "Nieustanna zabawa, nie martwimy się o nic" - komentują.

Komentarz

• micles
                      Zablokowany
                      • 2006
                      • 4359

782. Autopole

Komentarz

• dinderi
                        Pełne uzależnienie
                        • 2009
                        • 3028

Już wpisałem pytanie o genezę słowa autopole, wraz z sugestią co do wcześniejszych aktywności na forum, a tu w wątku Sergiusza pojawiło się wyjaśnienie Ech spóźniłem się z bystrością.
                        Czekam co bedzie dalej
                        Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
                        09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.

---Moje zdjecia na FB---

Komentarz

• micles
                          Zablokowany
                          • 2006
                          • 4359

Zamieszczone przez dinderi
                          Już wpisałem pytanie o genezę słowa autopole, wraz z sugestią co do wcześniejszych aktywności na forum, a tu w wątku Sergiusza pojawiło się wyjaśnienie Ech spóźniłem się z bystrością.
                          Czekam co bedzie dalej
                          Google twoim przyjacielem

Komentarz

• Hom_er
                            Bywalec
                            • 2009
                            • 191

782 - nic ciekawego
                            Fiu fiu

Komentarz

• Sergiusz
                              Pełne uzależnienie
                              • 2008
                              • 2708

Wiesz micles skoro zacząłeś to popracuj nad rozwinięciem tematu. Pomysł jest, wypada dokleić trochę abstrakcji to może powstanie jakiś rebus.
                              !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
                              Zamieszczone przez Hom_er
                              782 - nic ciekawego
                              Ale jaka obróbka...
                              Ostatnio edytowany przez Sergiusz; 14465. Powód: Automerged Doublepost
                              Nie ogranicza mnie wyobraźnia ponieważ jej nie posiadam.

Komentarz

• dinderi
                                Pełne uzależnienie
                                • 2009
                                • 3028

Nie, nie. Ja nie mam problemu, ani z googlowaniem, ani definicjami Się nie zrozumieliśmy, chyba.
                                Ostatnio edytowany przez dinderi; 28157. Powód: Automerged Doublepost
                                Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
                                09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.

---Moje zdjecia na FB---

Komentarz

Pracuję...