Pokaż wyniki od 1 do 10 z 4832

Wątek: Podejrzane aukcje na Allegro itp.

Mieszany widok

Pełne uzależnienie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Em Es Zobacz posta
    masz istotny problem z wyciąganiem wniosków - skoro przekopałeś temat to zapewne wiesz kto włozył link do aukcji na której próbowano skroić na 8kzł kolegę z forum... jakbyś nie wiedział - ja

gdybyś znał mój nick na allegro wiedziałbyś że nie mam problemu z zakupami w sieci - nawet najmniejszego , nie sprawdzam paczek itd itd - kupuję bez szukania "dziwnych" okazji ...intuicja zawiodła mnie tylko raz na mało istotną kwotę (ułamek wartości lustrzanki) - po zgloszeniu na Policji $$ wróciły - nie mam w zwyczaju wyrzucać w kosmos nawet 200 zł
    No tak, wszystko to prawda, ale wynka z tego, że wszystkich traktujesz jako potencjalnych kombinatorów. To nie jest już intuicja, tylko podejrzliwośc na maxa. Co będzie jak kogoś niewinnie napiętnujesz - myślałes o tym, że będzie niefajnie
    Canon 6D i 5D2 + Canon 24-70L/4,0 + Canon 16-35L/4,0 + Canon 17-40L/4,0 + Canon 70-200L/4,0 + Canon 40/2,8 + szkła M42 i lampa EXII

Zablokowany
    Miasto
    EL PL

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Bolek02 Zobacz posta
    No tak, wszystko to prawda, ale wynka z tego, że wszystkich traktujesz jako potencjalnych kombinatorów. To nie jest już intuicja, tylko podejrzliwośc na maxa. Co będzie jak kogoś niewinnie napiętnujesz - myślałes o tym, że będzie niefajnie
    znowu nadinterpretacja... wątek jest o podejrzanych aukcjach , sam kupuję na aukcjach które nie budzą moich podejrzeń - nie traktuję nikogo jako potencjalnego kombinatora... kupuję , płacę (najczęściej przez Allegro) i spokojnie czekam na przesyłkę

na blisko 200 zakupów z Allegro wtopę miałem tylko raz tak jak już pisałem

Uprawnienia umieszczania postów