No to ja sobie zastrzegę robienie zdjęć kobiet w sukniach ślubnych wraz z mężczyznami w garniturach.
![]()
No to ja sobie zastrzegę robienie zdjęć kobiet w sukniach ślubnych wraz z mężczyznami w garniturach.
![]()
To ja biorę wszystkie zdjęcia zrobione na pełnej klatce obiektywem 35 mm z przysłoną f/2 lub szerzej otwartą. ^^
Widzę że niektórzy cały czas mają problem ze zrozumieniem co to jest autorski pomysł na zdjęcie.
Nazywam się Piotr Knap, to i informacja że moje nazwisko można wyguglać nie jest zdaje się sprzeczne z 8 punktem regulaminu forum więc nie rozumiem czemu zostało to usunięte. Albo inaczej, rozumiem, ale powód jest dość żenujący
A ja widzę tutaj masę prawników po Wyższej Szkole Prawa im. Gógla; kierunek - mniemanologia stosowana.
A ja widze że fajna dyskusja zaczyna niebezpiecznie dryfować ...
Biorę wszystkie jeszcze niezrobione przeze mnie na 50/1,2 blisko pełnej przysłony.
[mam ich prawie wcale]
Absurdalny pozew, absurdalna dyskusja.
Żałuję, że pozwany nie złożył wniosku o uzasadnienie wyroku, bo chętnie bym sobie przeczytał.
Tu chyba sąd się w ogóle nie wypowiedział, tylko obie strony zawarły ugodę.
Życie to absurd...
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---