No niestety. Właściwie to pierwszy raz obserwowałem uliczne zamieszki. Na pl. Konstytucji jeszcze czułem się w miarę bezpiecznie(pomijając gaz łzawiący - niefajne uczucie). Marsz ruszył, kibole uciekli więc miałem nadzieję że już będzie spokój. Do pl. Na Rozdrożu szedłem z jakąś grupką - glany i czerwone szelki. Zainteresowali się aparatem, ostrzegli zebym uważał bo już kilku reporterów dostało, szybko dodali ze śmiechem iż z ich strony nic mi nie grozi.
I dopóki nie nadciągneli kibole, było dobrze.
Podpalili auta TVNu, zebrały się oddziały policji, przyjechały armatki i wszystko wskazywało na to że policja uderzy w tłum. Nie było gdzie uciekac, więc się lekko zestresowałem. Naszczęście tego niezrobili.
Z drugiej strony, Marsz sam w sobie zrobił na mnie ogromne wrażenie. Tysiące ludzi - starzy, młodzi, pary, rodziny, kazdy z flagą, naklejką itp. Czuć było jedność i z tego dnia właśnie to zapamietam na lata.
Ja uczciłem Święto Niepodległości koncertem zespołu Vintage, w Pruszkowie.Dawali piękne kotyliony, była pani starosta i kupa kombatantów
Jak się obrobię z "siłą wyższą", wrzucę kilka zdjęć do mojego wątku.
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---
Ktoś z forum?
http://www.youtube.com/watch?v=lWtQS...opvideos_music
Szkoda, że nie wiedziałem o koncercie. Krzysiek to mój stary znajomy.
Ostatnio edytowane przez G11 ; 13-11-2011 o 21:33
dostał z otwartej i raczej w oko, więc nos raczej ok
ale zastanawia mnie odwaga tego gościa, a raczej śmiecia od razu uciekał
A może masz tam jeszcze telefon bez drutu...? - Podróż za jeden uśmiech - 1971
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---
I to jeszcze taki, co raz po prawej, raz po lewej ...
http://www.youtube.com/watch?v=tWCXB...layer_embedded
Przypuszczam że kolega Micles jest bardzo zadowolony. To dobrze że jego marzenia się spełniły.
o fotografii im więcej wiem tym mniej wiem a efekty coraz gorsze