Ja będę wolny dopiero po 11, będę Was jakoś szukał
Ja będę wolny dopiero po 11, będę Was jakoś szukał
Fomei PRV-3 w środku EOS 50D, EOS 10D, jakieś szkła i miejsce na nowe zakupy.
Moje gnioty
Moje gnioty 2
Ostatnio edytowane przez AMMarshall ; 18-10-2011 o 12:47
Jak dla mnie 13 pod Empikiem jest ok.
Dla mnie też ok.
EOS R, EF 16-35 f/4L IS, EF 24-70 f/2.8L II, RF 50 f/1.8 STM, RF 85 f/2.0 IS, EF 100 f/2.8L IS, RF 70-200 f/4L IS, 580EX II, Manfrotto: Befree Carbon, 055XPROB, 488RC2
flickr
Kurka, a ja znów odpadam... Koncert mamy w sobotę i rodzinną imprezę.![]()
"I love You Cię" Lisku...
Galeria
Szanowni Państwo!
W tym roku wyjątkowo wcześnie, bo już w najbliższy weekend (22-23 października 2011) zapraszamy na prezentację kwitnących storczyków z naszej kolekcji. Warunki pogodowe podczas lata sprawiły, że wiele roślin weszło już w fazę kwitnienia.
Szklarnia ze storczykami otwarta będzie w godz. 10.00-15.00.
Jednocześnie informujemy, że jest to ostatni weekend sezonu, po którym nastąpi przerwa zimowa.
Pozdrawiam i serdecznie zapraszam,
Piotr Klepacki
Ogród Botaniczny UJ
ul. Kopernika 27
31-501 Kraków
http://www.ogrod.uj.edu.pl/
Cześć!
Zwracam się z prośbą do was. Razem z dwójką znajomych z krakowskiego oddziału Honda Civic Klub Polska chcieliśmy zorganizować małą i kameralną sesję fotograficzną dla samochodów. Planowałem zdjęcia zarówno przy świetle dziennym jak i gdzieś na krytym parkingu. Samochody są bardziej w stylu urban więc interesują mnie przestrzenie typowo miejskie, najlepiej z ciekawą architekturą w tle.
Zastanawiałem się nad kilkoma miejscówkami, ale może coś mi doradzicie?
Rondo Business Park - Bora Komorowskiego/Lublańska.
Cracovia Business Center - Rondo Grzegórzeckie
Centrum Aspel (Dom Wschodzącego Słońca)
ewentualnie hotele jak np. Park Inn przy rondzie grunwaldzkim:
Macie może jakieś pomysły na umieszczenie trzech samochodów na tle ciekawego budynku w Krakowie w taki sposób, żeby stworzyć klimat miasta, ale żeby setki ludzi nie włazili nam przy tym na głowę?
Druga sprawa...jeśli ktoś chciałby się sprawdzić w tej dziedzinie fotografii to zapraszamA gdyby jeszcze przy okazji chciał pożyczyć mi statyw lub UWA to już w ogóle byłoby super
![]()
Canon R6 mark II + Canon R50 + RF15-35mm f2.8L IS USM + RF 85mm 2.0 IS STM + RF 70-200 f4L IS USM +RF Sirui Anamorphic 50mm T2.9 + RF Sirui Anamorphic 150mm T2.9
https://www.youtube.com/@HubertMultana
Tryton
--------------------------------------------------------------
5DmkIII, 40D, 17-40L f4, 24-105L f4 IS, 50 f1.8 II, 85 f1.8, 100 f2.8L IS macro, 100-400L f4.5-5.6 IS