Strona 12 z 13 PierwszyPierwszy ... 210111213 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 111 do 120 z 126

Wątek: Fotografia ślubna w skrócie

Domyślnie

Od czterech lat wykonuję odbitki w Diprincie i jestem niesamowicie zadowolony z jakości oraz z ceny. Obsługa na najwyższym poziomie, ale Bart3k już tu wszystko napisał

Uzależniony
    Miasto
    Góralem jestem i nikt kto ma okowite nie jest mi obcy.

Domyślnie

Fotografuje na dwa systemy ot tak jakoś wyszło. Przy sobie w jednej kieszonce mam wszystkie karty do obu systemów i od czasu do czasu spoglądam ile zdjęć jeszcze pozostało. Tak jak pisał dinderi gdy liczba niebezpiecznie zbliża się do 20 najspokojniej w świecie z profesjonalnym opanowaniem i z uśmiechem na twarzy wymieniam kartę zapełnioną na pustą. Pełną oczywiście wkładam do specjalnie przygotowanej kieszonki. Gdy ktoś z ciekawością na mnie przy tym jakże arcy trudnym przedsięwzięciu spogląda z powagą odpowiadam "krucy fiks klisa sie skoońcyła" ;-)
    Kliknij: manfred1 - Odwiedź stronę domową manfred1 - jesteś w raju ;-)

Początki nałogu

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Bart3k Zobacz posta
    zdradź mi co się stało z suknią pani młodej.... dałbym głowę że powinna być biała a nie niebieska... pomijam inne krzywdy jakie zrobiłeś tej fotce
    Na jakim monitorze masz niebieską tą suknie? Pytam zupełnie poważnie i bez zgryźliwości.

Coś już napisał Awatar 2em
    Miasto
    Sosnowiec/Świętochłowice

Domyślnie

U mnie suknia idzie w szarości nie niebieskości a mam całkiem przyzwoicie skalibrowany monitor.
    Autorze wątku daj więcej fotek - np. taką którą uznasz za najbardziej przyzwoitą (nie chcę szydzić, czy się nabijać - czysta ciekawość).

Początki nałogu Awatar Bart3k
    Miasto
    Bielsko-Biała

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jaroslaw.majcher Zobacz posta
    Na jakim monitorze masz niebieską tą suknie? Pytam zupełnie poważnie i bez zgryźliwości.
    faktem jest że na laptopie więc matryca bez szału a kalibracja wyłacznie na oko... ale inne suknie mam białe - specjalnie zerknąłem na ślubn fotki w necie a tu mi bije na taki szaroniebieski... powiedziałbym coś w stylu nowego malowania forda kuga... niby to białe ale takie bardzo zimne
    Canon 5D mkII|Canon 40D|Canon 17-40 4L|Sigma 120-400 4.5-5.6|Canon 50 1.8|Falcon 8 3.5|Metz48

Początki nałogu

Domyślnie

U mnie ani na laptopie ani na eizo (s1921 czyli bez szału) nie widzę niebieskości. Całe zdjęcie jest ciepłe, ale nie za ciepłe.
    A w czym to przeglądasz? W przeglądarce z włączonym zarządzaniem barwą? Bo zdjecie jest w AdobeRGB a niektóre przeglądarki interpretują to jako sRGB więc może stąd rozbieżność?

zareczeni
    Guest

Domyślnie

polecam jednak jakieś warsztaty...

Bywalec
    Miasto
    Ziemia obiecana

Domyślnie

ooo archeolog no ale od czegoś trzeba zacząć nabijanie licznika
    Jakieś body + jakieś słoiki + podstawka pod aparat + jakieś świecenie + Dużo chęci I brak czasu na focenie

Uzależniony Awatar xsardas
    Miasto
    Wrocław / Szczecin / Świnoujście

Domyślnie

A już myślałem, że kolejny myślący że fotografia ślubna to bułka z masłem obudził się z ręką w nocniku i pyta o rade

Miasto
    Lublin

Domyślnie pozyskiwaneie klientów - fotografia ślubna - praktycznie i teoretycznie

Witam
    Chciałbym poruszyć temat pozyskiwania klientów. Oczywiście rozumiem że każdy ma swój indywidualny sposób podejścia, techniki których nie chciałby zdradzić. Ale może podstawy jak dobrze się zaprezentować? Czego nie robić na spotkaniu? Jak pokazywać zdjęcia? Co oprócz zdjęć się liczy?
    Z góry dzięki.
    Piotr

Strona 12 z 13 PierwszyPierwszy ... 210111213 OstatniOstatni

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów