Ostatnio edytowane przez koniecpolska ; 21-09-2011 o 15:37
Bez sensa z tym cropem.
To jest polaczenie wad systemu lustrzankowego i kompaktowego dlatego za nic nie potrafie zrozumiec tego posuniecia.
Nie jest tak źle. :wink:
Nikon mistrzem marketingu - 1 na korpusie to świetne posunięcie.
Kolejno będzie 2,3,4 itp.
Ostatnio edytowane przez waldekgdynia ; 21-09-2011 o 16:45
Będzie, albo i nie. Jak się nie sprzeda, to nie będzie, a niestety po opiniach ludzi i po cenach wszystko wskazuje na to, że nie będzie...
BTW. Marketing może wiele, ale musi mieć choć minimalne wsparcie opinii generowanych w mediach opiniotwórczych (np. forach), a tego jakoś nie widzę ani jednego ahu lub ohu. Gdyby chociaż opakowanie dali takie jak Fuji (+10 do lansu) to zapewne by szansa była.
Ostatnio edytowane przez arra ; 21-09-2011 o 17:03
www.pbase.com/arra
4500->F717->G3->10D->D70->R1->30D->40D->D300->R1+5D2
Jeżeli czas to pieniądz, to mogę powiedzieć, że brakuje mi czasu
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
I AM COMING nie działa... buuuuu![]()
![]()
Oko plus aparat - dobrana para.
sprzęt do generowania, rozpraszania, skupiania i rejestrowania świat(ł)a.....
swoja drogą to sie trzeba niezle nakombinowac zeby zrobic nowy system ktory jest dokladnym przeciwienstwem tego na co czekali nikoniarze. idealne precyzyjne olanie oczekiwan. Martwi mnie tylko to ze canon moze tez pojsc ta drogą.
Mnie nic nie martwi. Nie jestem właścicielem ani akcjonariuszem marki CanonJest sporo alternatyw
![]()
Oko plus aparat - dobrana para.
sprzęt do generowania, rozpraszania, skupiania i rejestrowania świat(ł)a.....
ja tam bym przyjal z otwartymi rekoma taka leice pod szyldem canona i z jedynie slusznym bagnetem. a niech kosztuje dyszke. ale niech bedzie alternatywa i nieco bardziej kompaktowy korpus ff do podpiecia eL. nawet niech odkurza stare linie produkcyjne matryc z 5d mkI. :-) i wladuja to w obudowe od x100. to tak z grubsza.
eh . rozmarzylem sie.
Ostatnio edytowane przez Canion ; 21-09-2011 o 19:02