Polskie Menu w 350D

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • danielo_18
    Coś już napisał
    • 2007
    • 63

Polskie Menu w 350D

Witam!

Intersuje mnie czy na stronie Canona jest oprogramowanie take jakie jak canon udostepnił do 400d chodzi mi aszczególnie o polskie menu w aparacie 350D czy macie jakies info.
    Canon Eos 40D/Canon Eos 6D / Canon EF-S 17-85 IS USM/ Canon EF 50 F1,4 USM / Canon EF 70-200 F4 IS USM / Canon EF 24-105 F4 IS USM / Samyang 8 F3,5 /Canon EF 17-40 F4 USM/ Canon Speedlite 580EX II Dyfuzor / Lowepro Nova 190AW/ Lowepro Slingshot 302AW / Karty Sandisk Extreme/ Zestaw Cokin
  • Kolekcjoner
    Obertroll
    • 2006
    • 18793

Nie póki co nie ma.
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Komentarz

• VANT
      Bywalec
      • 2005
      • 185

ciekawe czy canon wogóle zamierza takie coś wprowadzić......Wsoomie kilka dupereli mogli by dodać....
      Czysta pieńdziesiątka + siakieś szkiełka..... + LowePro Nova 1AW + Velbon DF50 + całkowity brak czasu + coś tam jeszcze

Komentarz

• danielo_18
        Coś już napisał
        • 2007
        • 63

Bardzo przydało by sie w 350D polskie menu bo niekturzy maja problemy z angielskim czy niemieckim itp. Mam nadzieje ze Canon sie zlituje dla posiadaczy 350D i da polskie menu (Zaniedługo mam nadzieje)
        Canon Eos 40D/Canon Eos 6D / Canon EF-S 17-85 IS USM/ Canon EF 50 F1,4 USM / Canon EF 70-200 F4 IS USM / Canon EF 24-105 F4 IS USM / Samyang 8 F3,5 /Canon EF 17-40 F4 USM/ Canon Speedlite 580EX II Dyfuzor / Lowepro Nova 190AW/ Lowepro Slingshot 302AW / Karty Sandisk Extreme/ Zestaw Cokin

Komentarz

• czumba
          Coś już napisał
          • 2006
          • 98

Zamieszczone przez danielo_18
          Bardzo przydało by sie w 350D polskie menu bo niekturzy maja problemy z angielskim czy niemieckim itp.
          Widać, że z rodzimym też.

Komentarz

• sp4xkp
            Coś już napisał
            • 2006
            • 77

Niestety, Canon ma polskiego klienta w d...e. Pisałem zapytanie do Canona w sprawie PL menu do 30D. Odpisali, że nie ma i nie przewidują w najbliższym czasie takiego upgrade. Tak więc tymczasem, pozostaje nam do szlifowania angielski, chiński, koreański, ruski i wiele innych.

Komentarz

• Kubak82
              Pełne uzależnienie
              • 2006
              • 2348

a po co Canon mialby wydawac nowy firmware do starego, nieprodkowanego juz aparatu

Komentarz

• Kolekcjoner
                Obertroll
                • 2006
                • 18793

Zamieszczone przez sp4xkp
                Niestety, Canon ma polskiego klienta w d...e. Pisałem zapytanie do Canona w sprawie PL menu do 30D. Odpisali, że nie ma i nie przewidują w najbliższym czasie takiego upgrade. Tak więc tymczasem, pozostaje nam do szlifowania angielski, chiński, koreański, ruski i wiele innych.
                Wiesz to trochę nie tak. Wszystkie nowe puszki mają już polskie menu więc o olewaniu trudno tu mówić - zwłaszcza, że języków trochę na świecie jest. 350-tka jest już dość wiekowa więc może już nie być żadnego upgrade'u. Po za tym należy odróżnić Canon Polska od Canon Inc.
                "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
                Kapitan Wagner

Komentarz

• Vitez
                  zło konieczne
                  • 2004
                  • 19804

Zamieszczone przez sp4xkp
                  I tak niezle. Zgodnie z duchem marketingu powinni odpisac "Polskie menu dostepne jest w aparatach 40D i 400D, serdecznie zapraszam do zapoznania sie z nasza oferta."
                  Czyli "jesli chcesz miec polskie menu to kup nowy aparat, po co ci przestarzaly, nie updejtowany zlom? " .

Komentarz

• Kolekcjoner
                    Obertroll
                    • 2006
                    • 18793

Zamieszczone przez Kubak82
                    a po co Canon mialby wydawac nowy firmware do starego, nieprodkowanego juz aparatu
                    Problem polega na tym, że 350D nadal jest w ofercie.
                    Kapitan Wagner

Komentarz

• Kubak82
                      Pełne uzależnienie
                      • 2006
                      • 2348

Zamieszczone przez Kolekcjoner
                      Problem polega na tym, że 350D nadal jest w ofercie.
                      http://www.canon.com/eos-d/index.html
                      ja tam problemu nie widze bo 350d, o ile mi wiadomo, od 2007 nie jest juz produkowany.. bo i zreszta po co mialby byc - sprzedawane sa jeszcze pewnie jakies niedobitki ktore przegapily wyprzedaz przed pojawieniem sie 400d..

Komentarz

• kami74
                        Pełne uzależnienie
                        • 2005
                        • 1492

buuuuu... mam nie produkowany juz model
                        5DII 24105f4L S7030045,6APODG 501.8II 430EX wyposażona w ponton VS600R
                        MOJE PSTRYKI NA CB& GALERIA NETOWA

później, późnym popołudniem, gdy cienie będą dłuższe i smutniejsze niż są..

Komentarz

• Kolekcjoner
                          Obertroll
                          • 2006
                          • 18793

Zamieszczone przez Kubak82
                          ja tam problemu nie widze bo 350d, o ile mi wiadomo, od 2007 nie jest juz produkowany.. bo i zreszta po co mialby byc - sprzedawane sa jeszcze pewnie jakies niedobitki ktore przegapily wyprzedaz przed pojawieniem sie 400d..
                          Być może, że w Canonie jeszcze o tym nie wiedzą .
                          Kapitan Wagner

Komentarz

• Kubak82
                            Pełne uzależnienie
                            • 2006
                            • 2348

Zamieszczone przez Kolekcjoner
                            Być może, że w Canonie jeszcze o tym nie wiedzą .
                            co oni by bez nas zrobili ;-)

Komentarz

• sp4xkp
                              Coś już napisał
                              • 2006
                              • 77

Zamieszczone przez Vitez
                              I tak niezle. Zgodnie z duchem marketingu powinni odpisac "Polskie menu dostepne jest w aparatach 40D i 400D, serdecznie zapraszam do zapoznania sie z nasza oferta."
                              Czyli "jesli chcesz miec polskie menu to kup nowy aparat, po co ci przestarzaly, nie updejtowany zlom? " .
                              Mi akurat PL menu nie jest niezbędne. Chociaż z pewnością też nie przeszkadzałoby, gdyby było. Ale osobiście wpienia mnie trochę fakt, że sporo towarów sprzedawanych w Polsce nie posiada nawet instrukcji w języku polskim, nie mówiąc właśnie o np. polskim menu. Dobrze, że Mikołaj Rej tego nie doczekał.

Komentarz

Pracuję...