pytanie o dobry fotolab w 3mieście

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • dickory dare
    Bywalec
    • 2007
    • 189

pytanie o dobry fotolab w 3mieście

pytanie do trójmiejskich forumowiczów, gdzie dajecie pliki do wywołania?
    zakład, który do tej pory robił mi odbitki z analoga w odbitkach z cyfry niestety zawodzi. w pierwszej kolejności interesuje mnie Gdynia, następnie Gdańsk, Sopot. no i żeby cenowo było przystępnie, póki co 10x15.
    z góry dziękuję za wszelkie sugestie. a moderatorów proszę o podpięcie pod właściwy wątek, jeśli taki istnieje. pozdro
  • LepP
    Coś już napisał
    • 2007
    • 80

Nie przetestowałem wielu labów, ale Dim Lab na Wł IV wypada przyzwoicie. Ceny nie powalają, ale przeważnie w miejscach gdzie jest tanio, jakość też zawodzi.
    LepP
    5D + 7D + Sigma 50 1.4 + EF 24-105 IS USM+ EF 70-300 IS USM

Komentarz

• kiszkurniak

W Gdyni Dim Lab a w Gdańsku TCF ( koło Wilkiego Młyna ).

Komentarz

• sail0r
        Bywalec
        • 2005
        • 198

Dim Lab....
        S45 user

Komentarz

• dickory dare
          Bywalec
          • 2007
          • 189

:-) w sumie spodziewałam się tych miejsc w odpowiedzi. oba laby znam, zabawne że oba z niekoniecznie dobrej strony, ale nie na tyle złej żeby tam nie wrócić. dziekuję za odpowiedzi. jeśli jeszcze są jakieś dobre w 3mieście, to piszcie

Komentarz

• Gizzmo
            Początki nałogu
            • 2004
            • 266

Moze to pomoze.
            EOS 30D | EOS 30V + grip | G3

Komentarz

• matmak
              Coś już napisał
              • 2007
              • 90

:razz:

Komentarz

• malkontent
                Początki nałogu
                • 2007
                • 299

Zamieszczone przez dickory dare
                :-) w sumie spodziewałam się tych miejsc w odpowiedzi. oba laby znam, zabawne że oba z niekoniecznie dobrej strony, ale nie na tyle złej żeby tam nie wrócić. dziekuję za odpowiedzi. jeśli jeszcze są jakieś dobre w 3mieście, to piszcie
                Ja z dim labem miałem jedną przygodę. Chciałem skany średniego formatu.
                Jakość beznadziejna i nie do przyjęcia. Reklamacja ? Mam się cieszyć, że w ogóle wykonali taką usługę. Już fotojoker w Tesco zrobił na mnie lepsze wrażenie.

Komentarz

• iREM
                  Uzależniony
                  • 2005
                  • 951

Zamieszczone przez dickory dare
                  pytanie do trójmiejskich forumowiczów, gdzie dajecie pliki do wywołania?
                  zakład, który do tej pory robił mi odbitki z analoga w odbitkach z cyfry niestety zawodzi. w pierwszej kolejności interesuje mnie Gdynia, następnie Gdańsk, Sopot. no i żeby cenowo było przystępnie, póki co 10x15.
                  z góry dziękuję za wszelkie sugestie. a moderatorów proszę o podpięcie pod właściwy wątek, jeśli taki istnieje. pozdro
                  Ankara
                  Wszystko można zrobić lepiej.
                  www.irem.pl | 500px | foty.irem.pl

Komentarz

• robgr85
                    Pełne uzależnienie
                    • 2007
                    • 1719

Zamieszczone przez iREM
                    Ankara
                    dokładnie!
                    Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...

Komentarz

• LepP
                      Coś już napisał
                      • 2007
                      • 80

Zamieszczone przez iREM
                      Ankara
                      Pierwsze słyszę, może napiszcie coś więcej. Adres na przykład.
                      LepP
                      5D + 7D + Sigma 50 1.4 + EF 24-105 IS USM+ EF 70-300 IS USM

Komentarz

• robgr85
                        Pełne uzależnienie
                        • 2007
                        • 1719

Zamieszczone przez LepP
                        Pierwsze słyszę, może napiszcie coś więcej. Adres na przykład.
                        Drukujemy z pasją: ulotki, plakaty, druki UV, katalogi i więcej. Sprawdź ofertę RadoPrint – Gdańsk.
                        Loty widokowe nad morzem - teraz mnie pochłaniają, 1Ds kurzy się na półce...

Komentarz

• pmagdalena
                          Początki nałogu
                          • 2007
                          • 260

ja korzystam tylko i wyłacznie z usług Empik a wypróbowałam juz mase innych

Komentarz

• dickory dare
                            Bywalec
                            • 2007
                            • 189

Zamieszczone przez pmagdalena
                            ja korzystam tylko i wyłacznie z usług Empik a wypróbowałam juz mase innych
                            a czy nie jest tak, że Empik wysyła do labu w Wawie, więc trochę trwa czekanie na odbitki?

Komentarz

• Kraszan
                              Bywalec
                              • 2006
                              • 150

Ankara jest super - zapytajcie o Dominika - jeżeli będzie trzeba jakiś negatyw lub odbitkę potraktować specjalnie to załatwiajcie to z Nim.
                              Do tego, ludziska z 3miasta (sorry za prywatę) zapisujcie się do Stowarzyszenia Fotograficznego FOTOMEDIA z Sopotu. (www.fotomedia.net.pl)
                              W Statucie jest już nieaktualny zapis, że członkami Stowarzyszenia mogą być wyłącznie absolwenci szkoły Fotomedia. Wjazd jest już otwarty, a Stworzyszenie praktycznie już nic ze szkoła nie ma wspólnego...
                              A do tego członkowie mają zniżki w Ankarze, OK-Serwisie (mi.in. czyszczenie matryc), zniżki w pewnych hurtowniach przy zakupie papierów, chemii i filmów.
                              EOS 90D (w sumie)

Komentarz

Pracuję...