[VanMurder] - (pseudo)reporterka...

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • VanMurder
    Uzależniony
    • 2007
    • 600

[VanMurder] - (pseudo)reporterka...

Z pewną dozą niepewności, postanowiłem wystawić kilka swoich prac, bo fajnie było by wiedzieć, co o nich myślicie i może jakieś nowe znajomości nawiązać) ....a nie każdemu się pewnie chce czekać aż moja przeflashowana strona się załaduje

1. Jump-a-rope (po naszemu Ska-kan-ka)

2. Klassy.

3. Więcej czadu!!!

4. Iiihhhaa!!
    mirskiphotography.com adammirski.com twitter facebook
  • djtermoz
    Uzależniony
    • 2004
    • 995

No, no wypasiaste te fotki masz na swojej stronie. Choc niektore sa juz bardziej grafika niz zwyklym zdjeciem (jak np. "Under construction") ale rozumiem ze na tym polega ten bajer.
    Podobaja mi sie tez te czarnobiale zaprezentowane tutaj.

Aha, (tak troche dla zartu to napisze) jest duzo lepszy Merlot niz ten Blackstone w galerii "Produkty" :wink: Sprobuj sobie lokalnego Merlot z winnicy Sterling (srebrna etykietka). Dla mnie to jak na razie jedyny Merlot ktory moge pic.
    djtermoz@pbase

Komentarz

• VanMurder
      Uzależniony
      • 2007
      • 600

Zamieszczone przez djtermoz
      Aha, (tak troche dla zartu to napisze) jest duzo lepszy Merlot niz ten Blackstone w galerii "Produkty" :wink: Sprobuj sobie lokalnego Merlot z winnicy Sterling (srebrna etykietka). Dla mnie to jak na razie jedyny Merlot ktory moge pic.
      dzięki za sugestię dopiero rozpocząłem fun z Merlotem do tej pory piłem Cabernet Sauvignon do wieprzowiny lub kaszanki, poprawia zdecydowanie przyswajanie tłuszczów i pracę wątroby, ale do picia stright to ma ża dużo garbników ) Merlot jest znośniejszy ...następnym razem wystawię jakąś fotę ze Sterling'iem ) dzięki za odwiedziny

Komentarz

• c42
        Początki nałogu
        • 2005
        • 266

rowniez odwiedzilem Twoja stronke i fajnie to wszystko sie prezentuje :-) ze zdjec ktore pokazales w galerii CB najbardziej mi sie podoba te ze skakanka. pozdrawiam!

Komentarz

• VanMurder
          Uzależniony
          • 2007
          • 600

Zamieszczone przez c42
          ze zdjec ktore pokazales w galerii CB najbardziej mi sie podoba te ze skakanka. pozdrawiam!
          Nie da się ukryć że skakanka ma coś w sobie, jak byłem mały to szczerze pisząc nie skakałem za dużo bo zawsze chorowity byłem i zwolnienie z WF-u maiłam również pozdrawiam

Komentarz

• Toffic
            Bywalec
            • 2005
            • 235

Każde ze zdjęć tutaj pokazanych ma w sobie to "coś". Skakanka chyba najwięcej.
            Fotografia

-

Komentarz

• BelYaal
              Początki nałogu
              • 2007
              • 387

Pierwsze i ostatnie mi sie bardzo podoba, patrze na Wasze fotki i wstyd mi swoje wystawiac przy takim poziomie... widze, ze musze sporo sie podszkolic.. ale kiedys tez takie bede robil

Komentarz

• yerzu
                Bywalec
                • 2007
                • 160

Mam podobne odczucia jak BelYaal - jak widze takie zdjecia to nie bardzo mam ochote swoje pokazywac. Skakanka rewelacyjna - ta radosc na zdjeciu cos pieknego. Reszta rowniez bardzo dobra. Pozdrawiam

Komentarz

• kjoanna
                  Początki nałogu
                  • 2006
                  • 494

Zdjecia znam z Twojej strony i z onephoto. Ulubione to "Jump a rope"
                  Band tez fajny.
                  Proponuje ustawic numer a pod nim zdjecie-tak chyba latwiej bedzie dla komentujacych

CB

Komentarz

• kami74
                    Pełne uzależnienie
                    • 2005
                    • 1492

Skakanka wyłazi ze zdjecia , świetna plastyka, świetne b&w
                    5DII 24105f4L S7030045,6APODG 501.8II 430EX wyposażona w ponton VS600R
                    MOJE PSTRYKI NA CB& GALERIA NETOWA

później, późnym popołudniem, gdy cienie będą dłuższe i smutniejsze niż są..

Komentarz

• Zigi
                      Uzależniony
                      • 2005
                      • 532

1 i 4 są dla mnie rewelacyjne - kapitalnie utrwalony ruch przy zachowaniu świetnej jakości.
                      40D, c10-22, c15-85, c50/1.4, 70-200L4, 400L5.6, RUP43, Sherpa 600R +inne graty...
                      Moje wiekowe zdjątka na CB & na obiektywnych - zapraszam

Komentarz

• MMM
                        Pełne uzależnienie
                        • 2006
                        • 4250

1,3,4 super. Z twojej strony bardzo podoba mi się zdjęcie z flaszką i myszkami :-)
                        Digart

Komentarz

• Leniwiec
                          • 2007
                          • 10

Mi bardzo do gustu przypadl kadr fotki zespolu (zdjecie numer 3)!

Komentarz

• VanMurder
                            Uzależniony
                            • 2007
                            • 600

Zamieszczone przez BelYaal
                            ...patrze na Wasze fotki i wstyd mi swoje wystawiac przy takim poziomie... widze, ze musze sporo sie podszkolic.. ale kiedys tez takie bede robil
                            dokładnie takie samo wrażenie miałem jak pierwszy raz zalogowałem się na
                            onephoto.pl

poniżej moja wizja alkoholizmu:

Symbioza

Komentarz

• VanMurder
                              Uzależniony
                              • 2007
                              • 600

nie będę was zamęczał moimi starymi zdjęciami, które można zobaczyć zresztą na mojej stronie...
                              dla odmiany zupełnie nowy materiał (z zeszłej soboty), tym razem portretowo
                              będę wdzięczny za ewentualne komentarze lub uwagi

Luiza

Komentarz

Pracuję...