skora jest taka jak w rzeczywistości, nie odszumiana
[sebcio80] - Sebastian Stankiewicz - wydarzenia sportowe
Zwiń
X
-
ostanie dwa spotkania ligowe Gwardii
06.02.2009 Gwardia Wrocław - Stal Mielec
20.02.2009 Gwardia Wrocław - Muszynianka Muszyna
1. ISO 1600, f/2.8, 1/800, 300mm
2. ISO 1600, f/2.0, 1/1000, 135mm
3. ISO 1600, f/2.8, 1/800, 300mm
4. ISO 2500, f/2.8, 1/800, 300mm
5. ISO 2500, f/2.8, 1/800, 300mm
6. ISO 1600, f/2.0, 1/1000, 135mm
7. ISO 1600, f/2.0, 1/1000, 135mm
8. ISO 1600, f/2.0, 1/1000, 135mm
9. ISO 1600, f/2.0, 1/1000, 135mm
Komentarz
-
Ta dziewczyna na 8 musi miec chlopaka ze strasznie szerokimi biodrami
Kontakt ze mną tylko przez e-mail: "mirekkania na yahoo kropka com kropka au". PW nie czytam.
09. Rób i pokazuj zdjęcia, które podobają się tobie, a nie oglądającym.
---Moje zdjecia na FB---Komentarz
-
-
No pieknie Panie Sebastianie, tylko.......odbioru jak na lekarstwo, ataku z drugiej linii i zagrywki prawie wcale, a tam tez jest co pokazac. To tak zeby nie bylo za slodko
bo to co pokazujesz, to oczywiscie jest super, tylko wiecej urozmaicenia.
Komentarz
-
no z odbioru jest jedno z ostatnim wrzucie, zreszta ileż można robić takie fotki, robi się to nudne, czaami poluje na jakieś rzuty na parkiet i wyjatkowe ujecia ale kosztem tego jest wlasciwie jedno zdjecie na cały set
zdjecie 5 to atak z drugiej linii :-)
co masz na mysli?Komentarz
-
-
Komentarz
-
-
JA tam jestem pod nieustajacym wrazeniem . Jak ktos nie probowal fotografi sportowej w trudnych warunkach oswietleniowych to moze narzekac do bólu ale po zmierzeniu sie z tematem wraca szacuneczek dla tych prac. Sam nazwalem siebie sledzicielem sladow od pol roku walcze aby uzyskac efekt taki jak u ciebie i wrocaławianie.info. Z roznym skutkiem ale nie poddaje sie wydaje mi sie ze jestem na tropie coraz blizej albo inaczje pozostaje mi coraz mniej programów to przestestowania
.
Komentarz
-
niby mozna i było tak zrobić ale ujecie mi się podoba, pozatym to reporterka, warunki nie kontroolowane, z kolorami walcze chyba i tak jak nikt inny,
zreszta z takim mysleniem to nie powinienem w ogole robic fot na siatkowce bo mam tylko 300mm 2.8 a to za malo, po wykadrowaniu zostaje mi obraz ~2Mpix... w dodatku mam Sigme...Komentarz
-
Ad.1
Takie mam odczucie, ogladajac non-stop zdjecia przy siatce.
Ad. 2
- czyli co?, albo siatka albo pole
Ad.3
Pokazane z tej perspektywy, niczym nie rozni sie od ataku z pierwszej, tutaj az sie prosi wiecej ujec z profilu.
Bardzo rzadko mam okazje ogladac siatkowke, ale z tego co sie orientuje to teraz prawie wszyscy zagrywaja z wyskoku .....i chetnie bym zobaczyl kilka akcji pokazanych szerzej.
Sorry za to moje biadolenie, nie traktuj tego jako krytyke, a bardziej jako moje zyczenie - czyli to co chcialbym zobaczyc:grin:, bo ogladanie Twoich zdjec to czysta przyjemnosc.
Pozdrawiam,
JerzyKomentarz
-
biadol ile wlezie, po to jest forum ;-)
polowanie na takie ujecie: http://www.sebafoto.com/660-12454/krystyna-tkaczewska/ wymaga odpowiedniego ustawienie sie, zdjecia robi sie na slepo, majac nadzieje ze akurat dana siatkarka bedzie bronic, cały set wtedy to czasami nawet ani jednego udanego zdjecia
jesli chodzi o zagrywke to w Polsce chyba tylko kilka dziewczyn serwuje regularnie z wyskoku, Anna Barańska i Joanna Wołosz, innych nie kojarze, ale jeszcze kilka sie pewnie znajdzieKomentarz
-
No takich zdjęć jak to Krystyny Tkaczewskiej to mi tutaj brakuje. Albo jakby to było tak centralnie z przodu albo z boku. Ciekaw też jestem szerszych ujęć, obejmujących całe boisko, co prawda szybko by się znudziły, ale raz na jakiś czas byłoby fajnie zobaczyć no
Komentarz
-
Sebastian, czy zdjecia robisz glownie z trybun czy z wysokosci parkietu? podejrzewam, bo jasnosc przy 1600, 2.8 i 300 mm jest tak duza, ze ten obiektyw 300 mm jest mimo 2.8 i tak jasniejszy od 70-200 mm 2.8 ze wzgledu na srednice optyki?Komentarz
lub poprzez PW wysłane do wybranego moderatora) posty odbiegające od tematu oraz niezgodne z 
Komentarz