Nie jesteś jedyny, ja bym chciał mieć coś takiego za jakieś dwa miesiące bo mi naprawdę tego brakuje a nie chcę kupować czegokolwiek.
SpeedLight 430EX
Zwiń
X
-
EOS 5D/BG-E4, EOS-300V, EF 16-35/2.8 | EF 24-105/4 | EF 70-200/2.8| EF 100-400/4.5-5.6 | EF 15/2.8 Fisheye | EF 35/1.4 | EF 135/2| EF 100/2.8 Macro | EF MP-E 65/2.8 Macro | Lensbaby Composer | 580 EX II | MR-14EX | PowerShot SX1 IS, Gitzo 1540, 682B
-
ja bym wolal nawet wczesniej niz za 2 miesiace
i tez nie chce byle czego... wlasnie czekam na odpowiedz od Coronado w sprawie cen
Komentarz
-
W pełni sprawną ???Zamieszczone przez Yablonużywaną 550EX (na allegro za już za ok.800 można złowić)Pozdrawiam
MarekKomentarz
-
Odrazu daj info co i jakZamieszczone przez robsonja bym wolal nawet wczesniej niz za 2 miesiace
i tez nie chce byle czego... wlasnie czekam na odpowiedz od Coronado w sprawie cen
Komentarz
-
Komentarz
-
Nie widze zeby mi gdzies niedopisane mejle wisialy wiec albo juz poszlo, albo mi gdzies wcielo. Tak czy inaczej na nowosci raczej u mnie nie liczcie - poczekam przynajmniej 1-2 miechy az sie cena ustatkuje i ewentulanie wyjda jakies niedorobki.Zamieszczone przez robsonna razie cisza
nic nie odpisuje
a mial dac znac 
Pozdrawiam
Coronado
Moja galeria: MyLightscapes.com
Chcesz na swoich zdjęciach? Jest na to świetny sposób: zajrzyj tutaj lub tutaj.
Komentarz
-
wysylalem Ci maila z pytaniem o pare szkiel i te lampe. odpisales, ze na razie nie masz czas i odpowiesz w ciagu kilku dni... od tego czasu minely juz ponad 2 tygodnieZamieszczone przez CoronadoNie widze zeby mi gdzies niedopisane mejle wisialy wiec albo juz poszlo, albo mi gdzies wcielo. Tak czy inaczej na nowosci raczej u mnie nie liczcie - poczekam przynajmniej 1-2 miechy az sie cena ustatkuje i ewentulanie wyjda jakies niedorobki.
Pozdrawiam
Coronado
Komentarz
-
Wczoraj byłem w sklepie Canona w W-wie na Jana Pawła, informacja od sprzedawcy na temat 430EX: "Proszę przyjść po 20-tym września". Czyżby lampa w sprzedaży już za tydzień, niestety cena owiana tajemnicą.Komentarz
-
-
oni mają chore ceny!Zamieszczone przez robsonhttp://www.foto-raj.pl/index.php?op=...nie=cena#tutaj
a tu jest taniej
czekam na lepsza oferte od TIPow
Sigma 105/2,8 EX DG 2700 zł ?????? 100-300/4 4100zł.?????
POWALENI!!!!!20Dset
maj łeb...Komentarz
-
-
pewnie za jaaaaaakis czas... tak jak Coronado pisal... ze poczeka az sie ceny ustabilizuja...Komentarz
-
Pojawiły się na Allegro za 1050 zł z gwarancją polską i fakturą więc oficjalnie dotarły już do naszego "pięknego" kraju - i teraz dylemat - brać 430EX? Czy uważacie, że stosunek ceny do funkcjonalności jest OK? Chcę ją kupić na fakturę i to najlepiej w tym miesiącu. Ma ktoś może jakieś inne namiary na ten stuff?50D + BG-E2N | 50 1,8 II | Tamron 28-75 2,8 | Sigma 17-70 2,8-4 OS | 580EX II | 430EXKomentarz
-
Zamieszczone przez ToMoMa ktoś może jakieś inne namiary na ten stuff?Komentarz
Komentarz